Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. február 13., vasárnap

Földrengés előrejelzés

Számtalan helyről kaptam emailt a földrengés előrejelzésről. Február 12-re jósolták. De már kb. másfél téttel korábban érkezett az első levél.
Komolyan mondom, nem értem: MIÉRT VAN SZÜKSÉGE AZ EMBEREKNEK MINDIG VALAMI FRISS FÉLELEMRE???? Van épp elég olyan dolog, ami VAN és amivel foglalkozni kellene. De gyártani feltevéseket és attól parázni? Vagy ez indok arra, hogy a valós helyzettel NE foglalkozzunk? Felmentjük magunkat a hétköznapi cselekvések alól egy közelgő katasztrófa félelme miatt?
Körbe is küldözzük a levelet, szennyezve az emberiség tudatát? Én mindet kitöröltem, következetesen.
Most már ideje felébredni, és olyasmivel foglalkozni, ami az orrod előtt van: a családodban lévő problémák, a szomszédok helyzete, a koszos utak, a szétdobált szemetek, a szállongó vörös iszap pora... és ne gyártsunk újabb parát a közeljövőre! ITT és MOST van!