2012-03-28

Atlantiszi emlék / érzés


Most már lassan 20 éve van egy helyszín, ami meditációban jött be Atlantiszról. Kör alakú templom, középen fehér fénnyel. Ide szoktam vezetett meditációban elhozni az embereket, részben a terhek átadására, részben gyógyításra.


Méretarányosan ennyire hatalmas a közepe, és ilyen kicsi egy ember. Körben pedig oszlopok övezik a csarnokot.


A gyógyítás esetén a fehér fény körül ilyen magas oszlopok vannak körben, csak mindegyik tetején más színű ásvány nyugszik: lila ametiszt, vörös rubin, kék zafír és így tovább.
Minden oszlop mögött sugárban egy - egy fehér márványból készült "kezelőágy" található. Aztán a középről áradó Isteni Tiszta Fehér Fény áthatol az adott ásványon, és a kőlapon fekvő emberre a megfelelő fény borul, gyógyítva az illetőt.


És itt, Parajdon valaki elkészítette az ágyat. Talán látszik, hogy egy emberi alak van finoman belevésve a kőbe.


Ez nagyon fontos, mert "besüllyedt" érzést kelt. Sokkal komfortosabb, mint egy buta, lapos felszínen feküdni.

Sajnos egy hiba van: majdnem az ágy fölé is szereltek egy reflektort. Kár, mert jobban el lehetne lazulni, ha nem lenne ennyire megvilágítva. De leírhatatlan érzés feküdni a magas barlangfal alatt.


Hát még, ha becsukjuk a szemünket és a régi atlantiszi templomba képzeljük magunkat, a megfelelő szín alá!
Arra viszont fel kell készülni, hogy hideg a kő és meleg ruhában érdemes hosszabb időt rajta tölteni. Vastag takaró elvenné a "besüllyedt" érzést.
Legközelebb mindenképp sokáig akarok rajta élvezkedni. :-)
Sokszor a legegyszerűbb dolgok adják a legnagyobb élvezetet. Azt is láttam, hogy legtöbben elmennek mellette, fogalmuk sincs, micsoda érték hever előttük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése