2012-03-24

Merj vágyni!


"Ha tudod, hogy minden, ami valaha történt veled, valamiképpen a javadat és a gyors fejlődésedet szolgálta, az nagyon - nagyon felszabadító és erőt adó lehet. Hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy minden, ami a jövőben történik majd veled, hasonlóképpen a javadat fogja szolgálni.
Ez pedig gyökeresen megváltoztatja a jövőbeli változásokkal kapcsolatos gondolkozásodat. És azáltal, hogy nem félsz tőlük, az irányítást is átveszed fölöttük, mert ettől kezdve úgy érzed, szabadon meghozhatod azokat a döntéseket és megteheted azokat a lépéseket, amelyekre leginkább vágysz, ahelyett, hogy folyton óvatoskodnál.


A teremtés gépezetét a vágy indítja be, nem az óvatosság. Az óvatosság soha, de soha nem indíthatja be. A vágy mindig, mindig beindítja.

Minden energia. Ezen a mindent átfogó energiamezőn belül a hasonló a hasonlót vonzza. Amire gondolsz, azt megteremted. Ugyanakkor, amit hiszel, az az, amire gondolsz, és amit észlelsz, abban hiszel - az észlelésed pedig mindig a nézőpontodtól függ....

Az egész egy kör.
Ha egy eltorzított valóságból indulsz ki, a torzításod átviszed a következő nézőpontodra, és átlépsz a tiszta létezés helyén, ahonnan a lélek perspektívája származik. Ez hatással lesz a következő észlelésedre, amely hatással lesz a következő hitedre, amely hatással lesz a következő viselkedésedre, amely hatással lesz a soron következő eseményre, amely veled történik majd, és így tovább, körbe - körbe életed órájának számlapján...

míg csak el nem érkezel a következő pillanatbeli valósághoz.

A tudás, hogy minden a javadat szolgálja, hogy minden kimenetel tökéletes a fejlődésed szempontjából, szokatlan magabiztossággal ruház fel a holnappal kapcsolatban. És ebben rejlik az erőd."
.
(Neale Donald Walsch: Amikor minden megváltozik)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése