2008-10-08

Rezgések

- Azzal a rezgéssel, azzal az energiával teremted meg a valóságodat, amelyet kibocsátasz.
Most mondhatod, hogy ugyan, mindezt már korábban is hallottad - mégsem ennek megfelelően viselkedsz. Ezért ismételd el magadnak ezt a tényt újra meg újra.
-Mi történne, ha ennek megfelelően viselkednék?

1. Soha többé nem forgatnál a fejedben negatív gondolatokat.
2. Ha egy negatív gondolat történetesen mégis felbukkanna, azonnal kivetnéd az elmédből. Tudatosan más valamire gondolnál. Egyszerűen valami mást vennél a fejedbe.
3. Nem csupán kezdenéd megérteni, hogy Ki Vagy Valójában, de tiszteletben is tartanád, és tanúságot tennél róla. Vagyis fejlődésed fokmérőjeként továbblépnél a Tudástól a Megtapasztaláshoz.
4. Feltétel nélkül szeretnéd önmagadat, pontosan olyannak, amilyen vagy.
5. Feltétel nélkül szeretnéd a többi embert, pontosan olyannak, amilyen.
6. Feltétel nélkül szeretnéd az életet, pontosan olyannak, amilyen.
7. Mindenkinek mindent megbocsátanál.
8. Soha többé nem bántanál szándékosan valaki mást - sem érzelmileg, sem fizikailag. Az pedig teljesen lehetetlen lenne, hogy ezt valaha Isten nevében tedd.
9. Soha többé nem gyászolnád egy másik ember halálát, egyetlen pillanatra sem. Legfeljebb a saját veszteséged gyászolnád, de nem az illető halálát.
10. Soha nem félnél a saját halálodtól és nem búslakodnál miatta, egyetlen pillanatra sem.
11. Tudatában lennél annak, hogy minden rezgésekből áll. Minden. És így sokkal jobban odafigyelnél rá, hogy milyenek a rezgései mindannak, amit megeszel
(dohányzás, alkohol...), amit magadon viselsz (pl. fektete...), amit nézel, olvasol, hallgatsz (agresszió, durvaság, félelemkeltés...), és főként annak, amit gondolsz, mondasz vagy teszel.
12. Minden szükségeset megtennél annak érdekében, hogy szabályozd a saját energiád és a környezetedben általad teremtett életenergia rezgéseit (reiki), ha úgy találnád, hogy nincsenek összhangban valódi kilétedről szerzett legmagasabb rendű tudásoddal, és ennek elképzelhető legnagyszerűbb megtapasztalásával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése