2009-04-10

Csalódások

Szombaton a Mályva téren egész nap egyetlen emberrel dolgoztam. Ahhoz vagyok szokva, hogy levegőt venni nincs időm egy rendezvényen. 
Vasárnap a saját előadásomon kívül be is ugrottam valaki helyett előadni. Összesen majdnem 4 órát beszéltem, de egy fillért sem kerestem. Az érdeklődők egész nap csak az előadásokat hallgatták, de senkihez nem mentek oda egyénileg. Mi "szolgáltatók" egymással cseverésztünk. A májusi egészségnapot le is fújták érdeklődés hiányában. 
Tegnap elindult volna az előadássorozat, sokan jelezték, hogy eljönnek. Egyetlen hölgy érkezett. Ő bezárta a boltját órákkal korábban, hogy részt vehessen rajta. Nagyon kínosan éreztem magam miatta. 
Mi van? Hallóóó!

Ami megy: a csodagépeken dolgozom, és egyre jobban élvezem. Hétfőn azt hittem, végre rajtakapom a gépet a korlátain. Valakin dolgoztam, és kiírta, hogy vágassa le a haját, mert a szervezete nem bírja a hajfestéket. Morogtam az orrom alatt, hiszen az illetőnek mákos a haja, szemmel láthatóan őszül, nem festi a haját. Mire kiderült, ő már sokkal világosabb lenne, de tegnap bemosta a haját egy színezővel!!! Ahogy elnézem, nem lehet átverni a masinákat. 

2 megjegyzés:

  1. Kedves KVM!

    ... egy kérdés: hogyan tudja MÁS helyett kínosan éreznie MAGÁT?

    VálaszTörlés
  2. Azért volt kínos, mert az illető felhívott kora délután és megkérdezte, lesz előadás? Igent mondtam, mert a saját ismerőseim közül is többen jelezték, hogy eljönnek. Így biztos voltam abban, hogy megtartható lesz. Eszembe sem jutott, hogy nem tartják be a szavukat. Ő bezárt órákkal hamarabb, és mégsem kapott semmit. Bár nem az én mulasztásom volt, mégis én maradtam hazugságban.
    Nekem még mindig nehezemre esik megélni, hogy ha valaki nem tartja be azt, amit ígért.

    VálaszTörlés