Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. április 7., kedd

Szívbarát munkahely

Szereted a Munkahelyed?
Ha igennel feleltél, boldog lehetsz! Hiszen boldog az, aki azt csinálhatja, amit szeret, és jól érzi magát a munkahelyén. Valószínűleg a vállalatod is sok mindent megtesz, hogy kellemes legyen a munkahelyi légkör és vonzó a feladat, amin éppen dolgozol.
A Szívbarát Munkahely pályázat éppen azért indult, hogy megtalálja az ilyen munkahelyeket. Pályázatodat április 1-től május 31-ig küldheted be a három kategória valamelyikében. Olvasd el a szabályzatot, töltsd ki a kérdőívet, és érvényes pályatodért cserébe garantált ajándékként kapsz majd egy A boldogság nyomában c. DVD-t, egy Szívbarát Munkahely oklevelet és egy értékelést arról, hogy miben lehet még inkább szívbarát a munkahelyed. Ha pedig a dobogósok közé jut a céged, akkor a cím mellett értékes nyereményeket is kap a munkahelyed.
Részletek:
A Szívbarát Munkahely pályázat 2008 nyertesei:
Nagyvállalat:
1. helyezett:
Coca-Cola Beverages Magyarország Kft..
2. helyezett:
Hungarocontrol Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt.
3. helyezett:
Édáz - Dégáz Csoport
Középvállalat:
1. helyezett:
Magyar Pályázatkészítő Iroda Zrt.
2. helyezett:
Human Matrix Személyzeti Tanácsadó Kft.
3. helyezett:
"Maci" Alapítványi Óvoda, Fejlesztő Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat
Kisvállalat:
1. helyezett:
Polgármesteri Hivatal, Kemenessömjén
2. helyezett:
Clipeus Munka-Tűz és Környezetvédelmi Kft.
3. helyezett:
Csodacsalád Egyesület
Ennek keretében ajánlottam fel, hogy bejárnék cranio - reiki kezelésekkel munkahelyekre.
Sajnos senki nem reagált a felajánlásomra.
Az első találkozásom a természetgyógyászattal még 1988-ban volt, mikor Zuber Józsi bejárt a Pasaréti Filmgyárba szerdánként és a tárgyalóban rendelt. A MAFILM csak lehetőséget és helységet adott, a dolgozók fizettek. De helybe érkezett a lehetőség, gyors és hasznos volt.