Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. április 23., csütörtök

A vonzás törványe

" Tudálékosan a gravitáció törvényéről beszélünk, s közben figyelmen kívül hagyunk egy épp ily csodálatos megnyilvánulást, a vonzás törvényét a gondolatok világában. Jól ismerjük a Törvény csodás megnyilvánulását, mely együvé vonzza és összetartja az anyagot alkotó atomokat - felismerjük hatalmát annak a törvénynek, mely a föld felé vonzza a testeket, megtartja körpályájukon a világokat, ám behunyjuk szemünket ama hatalmas törvényre, mely hozzánk vonzza mindazt, amire vágyunk és amitől rettegünk, mely sikeressé teszi, vagy sárba tiporja életünket.
Amikor belátjuk, hogy a Gondolat erő - az energia megnyilvánulása -, mely a vonzás mágnesszerű hatalmával bír, kezdjük megérteni számos olyan dolog okát és célját, melyek mindez ideig homályosnak tűntek számunkra."
(W. W. Atkinson 1906)
Abból kapsz többet az életben, amire a figyelmedet irányozod. A lényeg az, hogy a legtöbb ember arra összpontosít, amit nem akar - következésképpen ebből kapnak többet életükben.