2010-08-20

Felkészülés

Érdemes ma egy nagy levegőt venni és elengedni magunkat. Lazább állapotban éberebbek, figyelmesebbek lehetünk, mint görcsölve, aggódva. Ráadásul a rezgéseink alacsonyabb szintre kerülnek, és az élményekből is az alacsonyabb rezgésűeket tudjuk akkor bevonzani.

Miért írom ezt?

Mint már tapasztaltunk:
a Jupiter 07.24. - 11. 19 -ig
az Uránusz 07.06. - 12.07 -ig
a Neptun 05.31. - 11.08 -ig
a Plútó 04.07. - 09.15 -ig retrográd mozgásban halad.
Most a Merkúr is becsatlakozik 09.13-ig.
10 bolygóból 5 retrográd, érdekes helyzet. :-D

Már sokszor leírtam, ilyenkor a kedvezőtlenebb arcát mutatják felénk az adott bolygó.

Fizikai síkon mit jelenthet a retrográd Merkúr? Közlekedésben, kereskedelemben, kommunikációban, médiában zavarokat. Sokszor lehet tapasztalni, hogy mondunk vagy írunk valamit, és a másik teljesen félreérti, félremagyarázza. A számítógépek is meglepetéseket okozhatnak. Érdemes gyakrabban mentéseket készíteni a munkákról, hogy ne érjen kár minket.
Praktikus megoldás időben elindulni oda, ahová megérkezni szeretnénk.
Figyeljünk arra, hogy annak van elsőbbsége akinek megadják, a tábla ehhez kevés. Számítsunk arra, hogy a többi autóvezető egy-egy pillanatra figyelmetlen lehet. Legyünk körültekintőbbek, türelmesebbek és sokkal éberebbek! Ehhez kell az ellazultabb állapot. Hiába mérgelődünk, okoljuk a másikat, ettől nekünk még nem lesz könnyebb.
.
Hogy ez mennyire igaz, régóta nem volt ilyen szárnyalós időszakom, pedig eddig is négyen retrográdban neveltek minket. Mindig az emberen múlik, hogy mit kezd az adott körülményekkel és lehetőségekkel. Ami van, azzal kell gazdálkodni, azt kell helyesen alkalmazni, nem másra vágyni. Soha nem véletlen, hogy mikor minek van itt az ideje, és nekem most bebizonyította számlálhatatlanadszor, hogy REND van, semmi nem történik véletlenül, és ha hagyod, engeded magad, mindig magasabbra jutsz. Az ŐSBIZALOM megint egy nagyságrenddel nagyobbra nőtt bennem.
Tiszta, szárnyaló szívvel kívánom Mindenkinek ugyanezt a megélést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése