Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. augusztus 21., szombat

Kiemelkedés ösvénye

Életed hátralévő része még csak most kezdődik.

Ami előtted áll,
mindig több lehetőséget rejt és nyújt,
mint ami már mögötted van.
„A hullámokat nem állíthatod meg, de megtanulhatsz szörfözni!”

Mindannyiunknak megvan a választása egy teljesen új úton, a Kiemelkedés Ösvényén való sétára. Itt minden erőfeszítésünket az Igaz Mag Lényként való kiemelkedésbe tesszük. Folyamatosan eltávolítunk minden egyes régi mintát, minden egyes hibát, amely felmerül, minden régi maradványt a Személyes Mátrixunkból.

Folyamatosan egyengetjük a lényeinket úgy, hogy csak az igazságunkat mondjuk, úgy, hogy csak az igazi érzéseinket fejezzük ki.

Elengedünk bármiféle tevékenységet, barátságot és kapcsolatot, amelyek már nem valóságosak és nem igazak.

Abbahagyjuk azokat a munkákat, amelyek kimerítik az életerőnket, és új munkákat teremtünk, ahol teljesen ki tudjuk fejezni a kreativitásunkat, és ahol az igazi célunkat tudjuk szolgálni.

Megtaláljuk elrejtett bankszámláinkat, és tudjuk, hogy mindig gondoskodnak rólunk. Kiterjesztjük a helyünket, és mint az igazi Királyok Királya, vagy mint az igazi Királynők Királynője állunk, akik mi valójában vagyunk. A Szeretet Harcosaivá válunk, és terjesztjük a SZERETETET mindenhol, ahol sétálunk!