Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. március 21., hétfő

Hasznos hétvége

Szombaton Krisztával rengeteget beszélgettünk. Közben Ördy, a nagy fényjátékos kifulladásig játszott a fényekkel. Részben ezzel a lámpával, másrészt találtam egy kis lézeres lámpát. A kis piros foltot állandóan el akarta kapni. Megszületése óta imád a fénnyel játszani. Imád nálam lenni, mert több kristályom van, amik kis szivárvány foltokat vetítenek mindenfelé. Neki ez egy paradicsom.
Kriszta hosszas szünet után végre újra kártyát vett a kezébe. Ez a legnagyobb siker! Visszatért Önmagához! :-DDD Csoki fondue volt a fizikai jutalmazásunk.
Tegnap szimbólumos beavatás volt. Imádom másoknak átadni az ismereteket. És remek volt a társaság is. Aztán Csaba látogatása emelte tovább a nap fényét. Annyira elfoglalt ember, hogy ünnepszámba megy a találkozás vele.
Közben a gyerekek itt voltak, mert Viki a rendezvényén dolgozott. Ancsa segített a gyerekek ellátásában.
Tiborral sokat egyeztettünk neten és telefonon. Mindenki tette a dolgát.