2011-03-16

Nosztalgia

A vonzás törvényének újabb esete:

13-án Hollókőn jártunk. Meséltem a lányoknak a forgatásról, a nyolcvanas évek végén dolgoztunk a faluban. Sok emlékkép feljött ezzel kapcsolatban.

Ma délben felhívott egy volt munkatársam. 20 éve nem beszéltünk egymással. Jövő héten újra beszélünk és majd találkozunk is.  


Ő ül az asztalnál, a konyhámban. Talán valami névnapi bulim volt. :-D Rengeteg filmben dolgoztunk együtt sok - sok éven át. Ez is már történelem.


Az "Egy gazdag hölgy szeszélyei" című mozit is együtt forgattuk. E film alatt ment el Várady Hédi. Itt még középen ül, de a szinkronnál már nem élt. Mára a csapat fele nincs közöttünk.


Ahogy kerestem a képeket, találtam pár érdekes darabot. Ez 1972 telén, Arolsenben készült. Itt még felhőtlen boldogságban. Egy hónapig teleltem az akkori NSZK-ban. Wolfgangnak csodás hangja volt, és sokat játszott nekem a harmonikáján. Ő volt a Gasthaus tulajdonosa. A fia udvarolt nekem, kevés sikerrel. Amit "visszasírok": a fogaim. :-D


Másik átölelős kép: a vőlegényemmel, pár évvel később. Együtt repültünk. Azt sem tudom, él-e még? 


Itt még azt hittem, együtt éljük le az életünket. Kitűztük az esküvő napját is, de aztán találkoztam az igazi szerelemmel. Remélem, már megbocsátott nekem. Hiába, minden örök változásban, mozgásban van. Az emberek cserélődnek mellettünk, ahogy haladunk az úton.


Még egy kedves ismerős a múltból. Évekig napi szinten dolgoztunk együtt. Mindig és mindenben lehetett rá számítani.  Szerencsém volt, hogy mellettem állt. Megkeresem. Tudni akarom, mi van Vele...


Boldog idők! Pillanatnyi pihenő. Itt már saját cégem volt, és az "Iszlám építészet Magyarországon" című anyagot forgattuk a Fővárosi Önkormányzatak.


Helikopteres forgatás a Balatonon. Ez maga a csúcs: repülés és forgatás egyben! Mint a mesében...

Itt már az első unokám. Mindig is imádta a zenét. 

Szintén zenész...   

És ma... lehet, hogy öregszem?


Mintha magamat látnám...

vagy a Vikit?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése