2011-10-17

FLASHMOB A TISZTÁBB GONDOLATOKÉRT

2011. 11. 11.-én 18.00 ÓRAKOR

A PARLAMENTNÉL

Felhívás mindenki számára, aki ebben az országban él, s a szívében szeretet lakozik.
Gyűljünk össze mindannyian, s kapcsolódjunk 11 percig, így létrehozva a PARLAMENT körül 2011. NOVEMBER 11-én azt a szeretetteljes kört, amelyre az egész országnak szüksége van!
Mutassuk meg, hogy a megosztottság csak illúzió, s az Egység az, mi valódi!
A CSEND legyen az erőnk, s FÉNY az útmutatónk melyekkel a változást létrehozzuk !
S a Flashmob jelensége, mellyel az egész eseményt megvalósítjuk :)

Mivel arra kérünk, hogy lehetőség szerint végig CSEND-ben légy, kérlek pontosan olvasd el a lenti tájékoztatót!

AMIT HOZZÁL MAGADDAL:

- Egy olyan mécsest, amelyben a gyertya szeles idő esetén is tud égni, az sem baj, ha nem hozol, hiszen a fény Te magad vagy :)
- Önmagad és a barátaid
- Hideg vagy esős idő esetén meleg ruha és esernyő

A PROGRAM:

- Nem gyülekezünk, hanem 18h-ig a környező utcákon sétálgat mindenki, külön-külön, vagy kisebb csoportokban

- Pontban 18h-kor, amikor az első gyertya meggyullad, mindenki egyszerre odalép és beállunk egymás mellé, egy hosszú sort, vagy láncot alkotva a Parlament előtt

- Mindenki előveszi a gyertyáját, meggyújtja és a lába elé helyezi

- Megfogjuk egymás kezét és innentől kezdve 11 percig állunk TELJES CSENDBEN, csukott szemmel, fényt és szeretetet küldve az Országháznak, minden politikusnak és az országban, majd a világban lévő minden embernek! Az, hogy ezt hogyan képzeled el, rád van bízva, a szeretetteljes szándék legyen a lényeg.

- 11 perc elteltével elengedjük egymás kezét, ez végigvonul a körön, s mikor mindenki megkapta a jelzést, elfújjuk a gyertyáinkat és CSEND-ben szétoszlunk a szélrózsa minden irányába.

LÉNYEGES INFORMÁCIÓ:

- Ez az összejövetel politikai, vallási, etnikai, identitásbeli, bármiféle hovatartozástól független, mindenki számára nyitott

- Akkor gyere el, ha tényleg a szíved mélyéből tudod végigvinni ezt a 11 perces folyamatot! A cél NEM az ELLENÁLLÁS, NEM a LÁZONGÁS, hanem annak a kísérleti próbája, hogy az úgynevezett mélyről jövő és valódi SZERETET mire képes!

- Ha valamely rendvédelmi szerv megpróbálná megakadályozni az eseményt, szeretettel mosolyogj rá és hívd meg, hogy csatlakozzon a körhöz, amennyiben nem akarnak és ellenállásba ütköznénk, úgy elfújjuk a gyertyát és szótlanul elmegyünk.

- Nem a médianyilvánosság a lényeg, hanem az a fókuszált, tiszta szándékból felépülő erő, melyet létrehozunk közösen.

NAGYON FONTOS:

Ha azért jönnél, hogy a benned évek alatt felgyülemlett agressziót és dühöt levezesd, akkor KÉRLEK MARADJ OTTHON, ez a rendezvény NEM erről szól!

Ez egy országméretű megmozdulás, s minden jelenlévő számít, egyedi lényével színesíti és erősíti a létrehozni kívánt hatást, kérünk minden csoportot, aki a szeretet nevében a változásért akar tenni, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, mutassuk meg, hogy ITT vagyunk, JELEN vagyunk és EGYÜTT vagyunk!

ŐRIZD ÉS ADD TOVÁBB A LÁNGOT!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése