Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2011. október 21., péntek

Kadhafi


Nem politizálok. Nem minősítem Kadhafit sem. Volt tábora és ellentábora is. Ez rendben. De megnyitottam az internetet és azt látom, hogy vonszolják a testét a földön, őrjöngenek a halott ember felett...
Így egyetlen ÁLLAT sem viselkedik. És azt tartjuk, hogy az ember INTELLIGENS? Mi gondolkodunk? Bennünk van ERKÖLCS? Nekünk van józan ESZÜNK? Miért nem látom ezeket?
Bár ember az embernek nem lehet ítésze, de azt még elfogadom, hogy állítsák bíróság elé. De ez a viselkedés?! Mennyivel jobb, mint a diktátor cselekedetei? Sikerült alá is kerülni ezekkel a rezgésekkel.  Érdemes lenne az állatvilág viselkedését tanulmányozni, hogy ezek az "emberek" is magasabb szintre juthassanak. Elszomorít.


Kívánok békét mindkét oldal számára, és hagyják abba végre az öldöklést. Olyan szép az Univerzum, annyi hely van benne, kár nem benne örömünket lelni! Békét mindenkinek a lelkébe!