Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. január 23., szerda

Heath Ledger


Keleti parti idő szerint kedd délután fél négykor holtan találták Heath Ledgert New York-i otthonában. Az ausztrál színész 28 éves volt. A szerda reggel végrehajtott boncolás során nem tudták egyértelműen megállapítani a halál okát, egyelőre csak feltételezik, hogy gyógyszertúladagolás okozta.


Ledger 1979-ben született Ausztráliában és '99-ben, a "10 dolog, amit utálok benned" című romantikus filmmel hódította meg a tinilányok szívét, de mielőtt beskatulyázhatták volna a szívtipró tinisztár szerepkörbe, komolyabb kihívások után nézett. 2000-ben "A hazafi" című Mel Gibson drámának köszönhetően tört be a nemzetközi filmvilágba. Első kritikai sikere egy apró szerep volt a "Szörnyek keringőjé"-ben, amit 2005-ben alapos karrier-újradefiniálás követett. A "Grimm", a "Casanova" és leginkább a "Brokeback Mountain" avatták komoly felnőtt színésszé, utóbbiban homoszexualitásával küszködő cowboyt alakított, játékát Oscar-díjra is jelölték.


Sajnálom, nagyon szerettem az alakításait. És kétéves kislányt hagyott hátra.