2008-01-28

Plútó a Bakban!!!!!!!!!


Kaptam egy anyagot, és mivel jónak látom, közzéteszem:

"Meghal a régi, hogy helyette egy új születhessen!"

Az 1915-ben matematikailag kiszámolt Plútó, 248 év alatt kerüli meg a naprendszer középpontját. Igy a január 26-án esedékes jegyváltása "kiemelt jelentőséggel bír". Nem csak az egyéni sorsok, hanem az anyagi világ, a hatalom vonatkozásában is!

A jegyváltás mindenkit másképp érint, hogy kit hogyan, az az elkövetkező 6 hónapban kiderül!
"Január 26-án a Plútó belép a Bak jegyébe." A jegyváltás csak átmeneti lesz, hiszen június 14-én visszalép a Nyilas jegyébe. Mindez a segítségünkre lesz, hiszen ezen időszak alatt, betekintést nyerhetünk a Plútó terveibe...
Egyszerűbben fogalmazva: "január 26 és június 14. között a Plútó mintegy segítségként rávilágít azokra a területekre, amelyeket az elkövetkező 16 év alatt gyökeresen megváltoztat."

Előtte azonban felkínálja a lehetőséget, hogy az előrejelző időszakban megmutatott területeken Te magad végezd el a nagytakaritást.

Mit jelent ez?

Az előrejelző időszakban a Plútó csak megmutatja azokat a területeket, ahol a változások bekövetkeznek, de nem "csinál" semmit. Pontosabban csak kiadja a parancsot! Június 14.-én ahogy visszalép a Nyilas jegyébe, rád bízza a parancs végrehajtását, vagyis azt, hogy az érintett területeken gyökeres változásokat hajts végre. Erre november 26.-ig lesz időd, ugyanis ekkor tér vissza, hogy ellenőrizze, milyen munkát is végeztél.

Ha semmilyet, vagy csak apró változásokat hajtottál végre, úgy a továbbiakban már Ő végzi a kegyelemtől és kímélettől mentes nagytakarítást.

A nagytakarítás végeredménye szinte minden esetben az, hogy az érintett területeken a meglévővel ellentétes körülmények, helyzetek születnek. A Plútó esetében a kulcsszó az ellentétes, és a szélsőséges. Vagyis a végeredmény ellentétes lesz, az eszköz, amellyel ezt kikényszeríti szélsőséges.
Példa: Lesz olyan, akinek a szervezetében 30 évnyi dohányzás után daganatot találnak (szélsőséges eszköz), ennek hatására azonnal leteszi a cigarettát, és az egészséges életmódot (a régivel ellentétes életkörülmény) választva meggyógyul. Vagy forditva...

Az érintett területek a születési képlettől függően változnak, így lesznek olyanok, akiknek az anyagi helyzetét érinti, másoknak a házasságat, megint másoknak az otthonát és így tovább.. Mindenesetre az előrejelző időszak a születési képlet ismerete nélkül is megmutatja a változás területeit.

A Plútó azonban nem csak az egyéni sorsokat befolyásolja...
Mivel a Bak jegyébe lép így globálisan az anyagi világban, a hatalomban kíván rendet tenni. (Tőzsde, politika stb.) Azaz lesznek nagyok, akikből kicsik lesznek, és kicsik, akikből hamarosan nagyok...

Én még hozzátenném, hogy amíg a Mars az egyén akaratát jelzi, addig a Plútó az EGÉSZ akaratát. Ha valaki csak önzően cselekszik, az azonnal szemben találja magát a többség akaratával. És ezen most a legmagasabb szempontokat értem.
A Plútó az ELENGEDÉS, az ÁTALAKULÁS bolygója. Tedd önként, mert ha nem Ő teszi meg helyetted, de nem válogat az eszközökben.

Néhány analógia még:

-valaminek megszűnése és újjászületése, transzformáció, átalakulás, megújulás, regeneráció, bőség, megtisztulás,
- alapvető nagy változások, erő, ami előtt le kell borulni,
- egyetemes erő és akarat ( Reiki ), pszichikus gyógyító erő,
- diagnosztizáló képesség, segítségnyújtás, gyógyítás, hipnózis,
- mágia, mágikus erő, tömegekre hatás, befolyásolás,
- különleges, pozitív irányba ható személyiség,
- legerősebb ösztönzés ( jóra vagy rosszra ), szenvedély,
- rendkívüliség, végletesség, kirekesztés, kitörés,
- érzelmi és szellemi jólét legmagasabb szintje,
- minden úgy történik, ahogyan történnie kell ( Reiki - Tao )
- éleslátás tisztasága, félelmeink felismerése,
- atomon belül ható erők,
- elengedési képesség, (túlzott birtoklás, kötődés, ragaszkodás)
- félelem a veszteségektől, depresszió, keserűség,
- vágy a hatalomra,
- legkegyetlenebb, legkönyörtelenebb tettek a cél megvalósításáért, elpusztítva mindent, ami
utunkban áll
- nem akaró akarás, érdekeltségektől való megtisztulás,
- nem csak a formát, hanem az egész elvet változtatja meg,

- ego a felsőbbrendű énnel küzd
- tömeges katasztrófa,
- ellentétek, válságok, sötét késztetések, szenvedélyek, válság, alvilág, szélsőséges rossz,
megszállottság, függőség,

Nincs vele semmi baj, soha nem akar rosszat. Csak megteszi a saját érdekünkben azt, amit nekünk önként kellene. Én személy szerint nagy tisztelettel szeretem.

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm,ez most segített!

    VálaszTörlés
  2. És így visszatekintve, mire mutatott rá ebben az időszakban??

    "január 26 és június 14. között a Plútó mintegy segítségként rávilágít azokra a területekre, amelyeket az elkövetkező 16 év alatt gyökeresen megváltoztat."

    A nagy tőzsdekrach 2008 október legelején következett be...
    Mit várhatunk a továbbiakban?

    Üdv, Z.
    2012. júliusa

    VálaszTörlés