Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. január 30., szerda

Kereszt

Nem tudom megállni, hogy ne szóljak róla. Nagyon negatív szimbólum, mégis sokan viselik, de nem tudják, mit okoz nekik.
A kereszt a megsemmisítés jele. Gondold csak meg, mikor azt mondod: "erre keresztet vethetek", akkor mire gondolsz? Hogy annak a dolognak annyi. Kész, vége.
Ez egy kínzó - gyilkoló eszköz. Tényleg ezt viseled a nyakadban? Ezzel az erővel nyaktilót is hordhatnál.
Az egyház fekete mágiás eszköze. Ébredj fel! Keresztelésnél a harmadik szemre rajzolják programozott olajjal vagy vizzel. A célja: "Csukod be a tisztánlátásod!"

Idézet egy szimbólumokkal való gyógyítós könyvből:
„ A kereszt esetében a vízszintes és függőleges vonalakon befogott sejtrezgések és a kívülről jövő kozmikus energia rezgések kioltják egymást. Megszűnik vagy lelassul a sejtrezgés.
A két egyforma vonal kereszt alakban felrajzolva egymást középpontjukban metszi. A 180 fokban elforgatott két vonal metszéspontjában az általuk keltett rezgéshullámokkal a szervezet által keltett bioenergia rezgéshullámait kioltja. Ha, mint általában lenni szokott, pozitív rezgéshullámokat kelt a test, akkor ahova a keresztet rajzoljuk, ott a pozitív rezgéshullámot kioltva a szerv funkciója leáll.
A szervezetbe a bőrön keresztül bejutó pozitív energia (bioenergia) pozitív elektromágneses hullámokat alkot. Ezt átvéve a szervezet mint hőerőmű fenntartja az égetéses hőtermeléssel járó energiatermelést. A szervezet működik. Ha negatív bioenergia, ellenkező előjelű elektromágneses hullámok jutnak a szervezetbe, akkor energia elvonás történik. Ugyanis, hogy a szervezet tovább tudjon működni, semlegesíteni kell ezeket a negatív bioenergetikai hullámokat. Így a hőtermelés helyett hővesztés történik. Ahol sokáig fennáll ez a folyamat, ott, azon a helyen megsérül az energiaburok (aura), lyuk keletkezik, a szervek megbetegszenek, nem funkciójuknak megfelelően működnek. Csökken az immunrendszer felismerő képessége, nem tudja kikorrigálni a hibás működést.”
Ha rövid láncon lóg, akkor a csecsemőmirigyet támadja, az pedig az immunrendszer, önmagad elfogadása. Tökéletes megoldás, hiszen azt sugallják, hogy nem vagy méltó semmire, bűnben fogantál és bűnös vagy. Ettől rosszul érzed magad és máris lehet Téged manipulálni.
Az én ISTENEM tökéletes, és tökéletes teremtményeket teremt. Tanulunk, próbálkozunk, de nem vagyunk bűnösek! Ezzel az ISTENT káromolják, hogy selejtes teremtményei vannak!
Ha hosszabb a láncod, akkor a szívcsakra működését akadályozod vele, ami a feltétel nélküli szeretet, elfogadás szerve.
Nem a kereszténységgel van bajom, hanem a belőle élő egyházzal, annak fekete mágiájával. Több esetben sikerült betegeket azzal is gyógyítani, hogy a szobában lévő feszületet kidobták és helyette ilyen képeket tettek ki:

Béke legyen mindenkivel, szeretet, elfogadás és tolarencia!