Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. január 16., szerda

Születésnapom

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a felköszöntést. Elképesztő mennyiségű email, sms és telefon érkezett.

Drága Szilvinek köszönhetem, hogy ezzel a rendkívül igényes és nagy tudású telefonnal gazdagodtam. A tanfolyam után hajnalig vele töltöttem az időmet. Szilvi, nagyon hálás vagyok érte! Leginkább az 5 megapixeles kamera nyűgöz le. Hiába, imádok fotózni. Jó, hogy a 2004 óta írt naplómat képekkel tudom illusztrálni.

A naplóírást mindenkinek ajánlom. Túl azon, hogy vitás helyzetekben vissza lehet nézni, hogy mi történt, a lényege, hogy rögzítve van benne a változásunk. Ha visszaolvasol régebbi napokat, látod, mennyit fejlődtél azóta, vagy stagnálsz. Nagyon sokat lehet tanulni belőle.

Este a tanfolyamon hárman is születésnapot ünnepeltünk. Olyan jó volt nézni, hogy mennyire összetartó kis csapat alakult ki. Köszönet Nekik is az élményért!