2008-05-08

Gábriel az őszinteségről

Ti emberek rettentően szerettek játszani, de nem minden esetben a megfelelő minőségben. Színjáték az életetek! Hiányzik belőle az őszinteség, a feltétel nélküli, tiszta szeretet. Mi angyalok, sokszor olyan érzéssel figyelünk benneteket, ahogyan ti nézitek a filmeket a moziban. Tudjátok, hogy a dráma, a játszma, amit megélnek csak színjáték, mégis úgy tűnik, mintha valódi lenne, mégis a fájdalom vagy a nevetés érzésével tértek haza szívetekben attól függően, milyen vége lett a filmnek. Mi is tudjuk, hogy amit a munkahelyeteken, a párkapcsolatotokban, gyerekeitekkel vagy akár önmagatokkal szemben megéltek nem más, mint színjáték. Mégis azok következményeit úgy hordozzuk - hordozzátok – szívünkben – szívetekben -, mintha igazi lenne. Már-már el sem tudjátok különíteni mikor éltek meg valamit teljes szívetekből és mikor játszátok meg az érzelmeket.
Találkoztok egy új társsal. Szerelemre vágytok és rendeztek egy színdarabot, amiben minden csak illúzió, még a ti érzésetek is, hiszen meg sem vizsgáltátok annak eredetét, csak mint egy jó színész beleéltétek magatokat a szerepbe. Aztán a függöny legördül, a közönség hazamegy, a darabnak vége és ti ott maradtok üresen, csalódottan, kiábrándultan, hiány érzettel szívetekben, és nem értitek miért. Ahelyett, hogy a megoldást keresnétek, rendeztek egy újabb előadást. „Ördögi kör" – mondjátok sokan. „Már megint", „Velem mindig csak ugyanaz történik." Csak sopánkodtok két felvonás, két előadás között ahelyett, hogy a szünetben az öltözőben belenéznétek a tükörbe! Szembenéznétek önmagatokkal, és felismernétek, hogy ti eddig valójában nem is éltetek!

Nem is tudtátok, milyen a szeretet, a feltétel nélküli, végtelen szeretet, szerelem. Én mondom nektek! Örök, és nem bánt, nem fáj! Ha valaki igaz szeretetet, szerelmet érez a szívében, az nem szenved, azt nem lehet becsapni, átverni, mert az igaz és örök! Aki pedig ezt az érzelmi minőséget árasztja magából, arra ez is fog visszatükröződni! Dobjátok le álruháitokat, jelmezeiteket, vegyétek le arcotokról, töröljétek le a maszkot! Engedjétek, hogy megtisztítsam szíveteket, hogy megtisztítsam lelketeket és Isten szeretetével töltsem fel! Árasszátok szét önmagatokon belül, úgy hogy testetek se szabjon neki határt! Engedjétek szabadon! Engedjétek ki a fényt a világba! Isten ott lakik bennetek! Isten rajtatok keresztül tud megnyilvánulni, felragyogni és Fényt hozni életetekbe, világotokba! Engedjétek magatokba Isten szeretetét, hogy bátran, félelem nélkül tudjatok szeretni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése