2008-05-02

Tudd!

Valamennyien egy bizonyos szándékkal jöttünk e világra, és csak akkor találjuk meg a beteljesülést, ha ezt az életfeladatot felismerjük, elfogadjuk és teljesítjük.

Élni annyi, mint tanulni, a gondolkodás ellenállhatatlan hatalmát felelősségteljesen kihasználni. Tanulni a helyeset tenni, a szükségest nem elmulasztani, és a helytelent nem megtenni.

Élni annyi, mint energiával és örömmel telten, egészségesen, bőségben, egy beteljesítő kapcsolatban élni, melyben az ember mindennap örül a másiknak és együtt örül másikkal, örömmel dolgozni olyan szakmában, amely valódi hivatás.

Nincs semmi, amitől félnem kellene, mert semmi sincs az EGYETLEN ERŐn kívül.

Ami valóban az enyém, azt nem tudom elveszíteni, ami pedig nem az enyém, azt úgysem tudom megtartani. Egyedül a felismeréseimet viszem magammal. Ezért élek.

A halál az élet koronája, nem pedig a vége. Mindig voltam és mindig leszek, mert VAGYOK. Tökéletes, halhatatlan TUDAT vagyok, a LEGMAGASABB RENDŰ TUDAT része.

Az út a cél, a cél csak az út vége és egy új út kezdete. Tehát élvezem, hogy úton lehetek.

A múltunk elmúlt, soha nem tér vissza. Tanuljunk hát belőle, és engedjük el, így végre szabadok lehetünk. Mindig valami jobb jön, de annak nem kell mindig kényelmesebbnek lennie.

Az útmutató ugyan megbízhatóan megmutatja a helyes utat, de egyetlen lépést sem tehet helyettünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése