2007-11-30

2007 - üzenetek

Ténylegesen minden valóság bennetek, a tudatosság birodalmában helyezkedik el.
A belső tudatosság az, amely a külső valóságot megteremti. Így hát, bármit is tapasztaltok a külvilágban, az a belső valóságotok vagy tudatosságotok teremtménye, kivetítése. Nem arról szól a dolog, hogy mit gondoltok, hanem hogy mik vagytok!
Sokan még mindig azt hiszik, hogy egy előre meghatározott valóságban, vagy mátrixban léteznek, mely felett nincs hatalmuk. Ez nincs így, csakis abban az esetben, ha ebben hisztek, ezt teremtitek és tapasztaljátok meg. De ha nem korlátozzátok magatokat, akkor szabadon teremthettek más valóságot és nem lesztek „csapdába ejtve" egy olyan valóságban, mely, ironikusan, a saját kreációtok.

A választásban rejlik az a hatalom, amely meghatározza a teremtés és az észlelés természetét. Amely érzést kiválasztotok, az fog átáramolni a teremtéseteken. Ha azt választjátok, hogy szeretetet, együttérzést és hálát vetítetek ki, ez fog sugározni fény-teremtéseitekből.
Ha azonban félelemmel teli hiedelmeitekből teremtetek, akkor ez jelenik majd meg kivetítéseitekben vagy teremtéseitekben is.
Változni mindig nehéz, és sokan a biztonságotok elvesztésétől féltek, meg attól, hogy nem lesztek képesek elboldogulni a nyílt teremtés és tapasztalás mezején.

Elengedés

Minden egyes magasabb frekvencia szint elérésével magatok mögött hagyjátok mindazokat a szituációkat, embereket és dolgokat, akik már nem egyeztethetőek össze tudatosságotok és rezonanciátok új szintjével. Gyakran úgy tűnik, mintha keresztülléptetek volna egy új dimenzionális átjárón, és a múlt egy része elhalványodna. Ezért tapasztaljátok meg oly sokan barátaitok és családtagjaitok elvesztését, ezért változtattok munkát, vagy kezdtek bele egy új karrierbe. Sokan új helyre költöztök, és időnként nem is értitek, miért vezetnek benneteket egy bizonyos területre, de létezik egy mélyebb tudás erre vonatkozóan, ami által minden értelmet nyer. Sokan észreveszitek, hogy az általatok végzett munka, szórakoztató tevékenységeitek, hobbijaitok, és sok más dolog is, ami a múltban érdeklődéssel töltött el titeket, ma már nem nyújtja ugyanazt az elégedettséget, mivel többé már nem illenek bele folyton terjeszkedő, fejlődő valóságotokba.

A félelem a létezés legsötétebb alapérzelmeinek egyike, és amikor valaki tisztán a közönséges tudatosságból működik, akkor tisztán a félelem motiválja.

Amit az energiameződben tartasz, magához hasonlót fog vonzani magnetikusan, ami megfelel a „hasonló hasonlót vonz" [elvének].
Életedben bármikor megváltoztatod a vágyaidat, Te és csak Te vagy, aki változtathat. Hiszen ebben a pillanatban magnetikusan megváltoztatod a frekvenciákat és közvetlenül elindítod az ennek megfelelő magnetikus vonzás folyamatát. Nincs arra mód, hogy saját teredben önmagad megváltoztatása nélkül megváltoztass valamit. Ezért ne pocsékold az idődet azzal, hogy megpróbálod a férjedet vagy a feleségedet megváltoztatni, vagy apádat vagy anyádat, vagy a családod fekete bárányát. Nézz bele a tükörbe, és ez az, ahol megkezded a változást. Garantálom neked, hogy ennek gyakorlása elhozza a változást vágyaidban.
Amikor valami negatívra fókuszálsz, megteremted azt. Ennek oka, hogy megteremtetted az információt megtestesítő morfogenetikus mezőt - melyen hárfázol - és mivel ez sosem veszít intenzitásából, elképesztően tartós, és követ téged, bármerre jársz. És ha Te folytonosan egész idő alatt ugyanarra a félelemre fókuszálsz, a morfogenetikus mező olyanná válik, mint a tépőzár, és hozzád ragad, az energiameződhöz, életed minden aspektusához, felemésztve életerődet.
Mindaz, ami kényelmetlenséget, fájdalmat vagy szenvedést okoz, nem kell hogy tovább veletek legyen, vagy nem kell, hogy életetek része legyen.

Minden kifogás az egó felbukkanása, hogy meggyőzzön téged arról, hogy maradj a kényelmi zónádban.
Az egó saját kényelmi zónájához ragaszkodik, legyen ez személy, munka, otthon, hozzáállás, hiedelemrendszer, szokás. Amikor leválsz erről, az egyetlen dolog, ami számít, az öröm és szeretet megtapasztalása az élet minden pillanatában. És aztán mindaz, amire szükséged van, automatikusan megvan, mert nem harcolsz a folyamatban, hanem vele áramlasz.
Engedjétek hát el félelmeiteket és aggodalmaitokat, engedjétek el a szokásaitokat, a függőségeiteket emberektől, helyektől, anyagoktól és energiáktól, és [ugyanúgy] biztosítalak benneteket, ahogy megteszi ezt az összes univerzális fénylény, hogy utána mindaz, amire valóban szükséged van, szó szerint az öledbe fog hullani. Ez a törvény. Világos ez? Nagyon jó.

Tudd, hogy minden rendben van a világodban, és egész idő alatt védelemben és vezetésben részesülsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése