Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2007. november 9., péntek

Mi a Személyes Történet ?

Az, amit mindig is csinálni akartál. Fiatal korában mindenki tudja, mi a Személyes Története. Akkor minden világos és lehetséges, s az emberek nem félnek attól, hogy álmodjanak, és akarják mindazt, amit az életben szívesen csinálnának. Ahogy azonban telik az idő, valamiféle titokzatos erő igyekszik bebizonyítani, hogy a Személyes Történetet megvalósítani nem lehet.
Ezek olyan erők, amelyek rossznak tűnnek, de valójában megtanítanak arra, hogyan valósítsd meg Személyes Történetedet. Felkészítik a lelkedet és az akaratodat, mivel ezen a bolygón egyetlen nagy igazság létezik:

Legyél akárki, csinálj akármit, ha valamit igazán akarsz, az azért van, mert ez a kívánság a Mindenség lelkében született meg. Ez a te küldetésed a földön.

Az ember egyetlen kötelessége, hogy beteljesítse Személyes Történetét.
Minden egy. És ha akarsz valamit, az egész Mindenség összefog, hogy kívánságodat megvalósíthasd.
Az életben épp az az érdekes, hogy egy-egy álmot valóra lehet váltani.

Az ember számára mindig megvannak a feltételek ahhoz, hogy azt tegye, amiről álmodik.
(Coelho: Az Alkimista)