2007-11-25

"Ha ellene vagy, mellette vagy"

Az első lépés: Kérd azt, amit szeretnél.
Ülj le és írd le egy papírra. Írd le jelen időben. Kezdheted így: "Annyira boldog és hálás vagyok, mert..." És fejtsd ki, hogy milyennek akarod az életedet, annak minden területét.

A második lépés: A válasz.
A válasz arra, amit kértél. És ez nem a te dolgod, fizikailag. Az Univerzum végzi el ezt a lépést. Az Univerzum összes ereje reagál az általad küldött gondolatra. "A kívánságod számomra parancs." És az Univerzum elkezdi újrarendezni magát, hogy bekövetkezzenek az események.
Legtöbbünk soha nem engedi meg magának, hogy azt akarja, amire valójában vágyik, mert nem látja, hogy miként válhat az valóra. Nem kell tudnod a hogyant, az majd kialakul. Nem kell tudnod a hogyant, az Univerzum átrendezi magát. De te nem tudod, hogyan. Megnyilvánul majd neked, magadhoz vonzod a módját.

A harmadik lépés: Az elfogadás lépése, ami azt jelenti, hogy összhangba helyezed magad azzal, amit kívántál.
Amikor összhangba kerülsz azzal, amit kívántál, csodálatosan érzed magad. Itt van a lelkesedés, itt van az öröm, itt van a hála, itt van a szenvedély. De ha kiábrándultságot, félelmet, dühöt érzel, ez jelzi, hogy nem állsz irányba, nem vagy összhangban azzal, amit kértél. És ekkor észre veszed: minden attól függ, hogy miként érzed magad. Gondolataidat, érzéseid szerint kezded irányítani, és apránként megtalálod a gondolat érzését, összeolvadsz vele, és ezután valósággá válik az életedben....
Amikor a fantáziát ténnyé változtatod, akkor abban a helyzetben vagy, hogy nagyobb, jobb álmokat építhess, és ez, barátom, az alkotás folyamata.
Tehát a Vonzás Törvénye, a törvény tanulmányozása és alkalmazása annyi, hogy kitaláljuk: hogyan hozzuk létre az érzést, hogy a jelenben birtokoljuk a kívánságainkat?
Vegyél részt teszt-vezetésen. Vevőként menj el a házba, amit meg akarsz venni. Tegyél meg bármit, hogy létrehozd az érzést, hogy már mindez megtörtént. Emlékezz az érzésre. Bármit megtehetsz, az segíteni fog abban, hogy szó szerint magához vonzza azt. Lehet, hogy egyszer mikor felébredsz, egyszerűen ott lesz. Valósággá válik.
Vagy eszedbe jut egy ötlet, hogy mit tehetnél a célért. De nem mondhatod "jó, megteszem ezt vagy azt, de Istenem, eléggé utálni fogom". Mert ebben az esetben nem jó úton jársz.
Néha cselekedni kell, és ha az valóban összhangban van azzal, amit az Univerzum megpróbál leszállítani, akkor az a cselekvés élvezettel teli lesz. Élettel teli leszel, az idő megáll, akár egész nap azt csinálhatod....
Az Univerzum szereti a sebességet. Ne késlekedj, ne hezitálj, ne kételkedj. Ha ott a lehetőség, ha ott a késztetés, amikor belül megjelenik az intuitív késztetés - cselekedj. Ez a dolgod....
Ennyit kell csak tenned. Magadhoz vonzol mindent, amit kívánsz. Ha pénzre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy személyre van szükséged, magadhoz vonzod. Ha egy bizonyos könyv kell, magadhoz vonzod.
Figyelned kell, hogy mit vonzol, magadhoz. Mert, amikor magadban tartod azokat a képeket, amiket szeretnél, akkor azok a dolgok vonzani kezdenek téged, és te is vonzani kezded őket.

Ez szó szerint a fizikai világba kerül veled és általad a törvénynek köszönhetően....

A titok megértéséhez és alkalmazásához vezető folyamat nem egyik pillanatról a másikra változtatja meg az életedet. Csak úgy, mint minden mással, ezzel is foglalkoznod kell, méghozzá naponta. Szokásoddá kell tenni bizonyos feladatokat ahhoz, hogy előbb-utóbb ösztönösen összhangba hozd az érzéseidet a gondolataiddal. Az eredmény azonban egyedülállóan varázslatos. Többet között ezért születtél erre a Földre. Ha képes vagy hinni ebben, meg fogod látni... :)
Találni kell egy módszert, ami azt a valamit egy másik nézőpontból közelíti meg. Legtöbben pillanatnyi kötődéseikre tekintenek, és azt mondják "ez vagyok én". Pedig nem ez vagy. Ez voltál! Tudod, ha a jelenlegi kötődéseidre gondolsz, mondjuk pl. arra, hogy nincs elég pénzed a bankszámládon, vagy nincs olyan kapcsolatod, amit szeretnél, vagy egészséged, vagy fizikai kondíciód, ezek mind nem te vagy. Ezek a gondolataid és cselekvéseid lecsapódott termékei. Ha úgy tetszik, mi mindannyian a múltban elkövetett gondolatok és cselekvések lecsapódásában élünk. Ha a jelen kötődésedre nézel és ezek alapján határozod meg magad, akkor arra kárhoztatod magad, hogy a jövőben se legyél ennél több.
"Nem vagyunk mások, csupán gondolataink eredménye."

Te vagy az egyetlen, aki létrehozza a világodat. Senki nem gondolkodhat helyetted. Senki nem teszi meg ezt. Csak te. Minden porcikádban.

"Ha ellene vagy, mellette vagy" mondás igaz, mert ha valaminek ellenállsz, azt mondod, hogy "Nem, ezt nem akarom, mert úgy érzem magam tőle, ahogy most érzem magam." Ezzel pedig egy erős érzelmet engedsz útjára, "Hú, tényleg utálom ezt az érzést.", és ez az érzés ezért újra és újra feléd fordul.
Teréz Anya zseniális volt. Azt mondta, "Soha nem vettem részt háború ellenes tüntetésen, ha lesz majd béke-tüntetés, hívjál meg." Ő tudta és ismerte a titkot. Nézd meg, hogy mit hozott létre a világban....

Néhányan azt gondolhatják, "Jó, ez mind nagyon szép, de én nem vagyok erre képes.", vagy "A feleségem ezt nem engedi.", vagy "A férjem soha nem megy ebbe bele.", vagy "Nincs elég pénzem, hogy ezt megtehessem.", vagy " Nem vagyok ehhez elég erős.", vagy "Nem vagyok elég gazdag.", vagy "nem vagyok..." Nem vagyok... nem vagyok... nem vagyok...
Minden egyes "nem vagyok" egy teremtés.

1 megjegyzés:

  1. Szóval az Univerzum a mi egyébként teljesen önző kívánságainkat teljesítené?
    Mit gondolunk, hogy 6.5 milliárd emberrel a Földön gépkocsija legyen mindenkinek?
    Internetet minden háztartásba?
    Meleg vízet minden háztartásba?

    A szeretet nevében?

    Ezt a blőd dumát, az ostoba emberek veszik be.
    Persze...szellemi áttörés, amikor az Istent tagadják.
    Szellemi áttörés, amikor az ezoterikus halandzsa elszaporodik, és az emberek egyre erkölcstelenebbek, egyre több félelem van bennük és egyre kényelmesebbek.

    Mi az vagy ki az az "Univerzum"
    Az Ördög ezt mondta: "Olyanok lesztek, mint az Isten..."

    Hát teremtsetek jóemberek!Teremtsétek meg a "saját" világotokat ti megtévesztettek!

    VálaszTörlés