Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2007. november 17., szombat

Vigyázz, mit kérsz!

Zöld Tara kiemel, de nem túl kíméletes módon. Nem lágy, nőies, hanem határozott, céltudatos, de nagyon hatékony. Valaki felhívott a Zöld Tara szertartás után. Még élénken élt bennem Zöld Tara magas rezgése, és így keményen megkapta a szerencsétlen ember a magáét.

Soha nem jön el hozzám, hanem csak hosszasan telefonál, így akarja megoldani az élete gondjait.
Mindegy. A 40 perces beszélgetés során kiderült, valaki ajánlotta, írjon élettervet.
Az ötlet önmagában nem rossz, de én már ott tartok, hogy előbb elkészíteném a számmisztikai elemzését, hogy mi a bevállalt karmikus feladata, aztán ennek megfelelően tervezgetnék és kérnék. Eképp megspórolhatunk sok felesleges tévútat.

A lényeg, ő azt is beleírta, hogy "mentesüljek minden külső hatás alól".
Meg akarsz halni? - kérdeztem.
Nem értette. Ember! Külső hatás a napsütés, a hóesés, a táplálkozás, az érintés, stb. Ha ettől mentesül, akkor eltávozik a fizikai síkról. Kérj, és megadatik! Napokig írhatnám itt azokat a példákat, amiket figyelmetlenül kértek és meg is kaptak a nyitott szemmel alvók.

Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaid !
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg tetteid !
Ügyelj tetteidre, mert azok szabják meg szokásaid !
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet és
ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsod !