2007-11-13

Még üzenet a 11:11-ről

Ez az üzenet a 11:11 portál megnyitásának üzenete. Az Akasha feljegyzésekhez a hozzájutást biztosítja a 11.11 kapu. Túl vagyunk az előző 18 nehéz hónapon, különösen az elmúlt hármon, amit Kutumi brutálisnak mondott.(Mindent éreztük!) Azért volt rá szükség, hogy megtapasztaljuk, hogy mi nem szolgálja az általunk választott sors útját. Ettől kezdve az energiák az Új Föld építését szolgálják.
Arany János által a Toldi estéjében mondott bölcsesség jut eszembe. "Az idő szekere eljár. Ha felülsz rá felvesz, ha nem ülsz fel, nem vár. Változik a világ" Most különösen igaz. Nagy felelősség is ez a választás.
Ami mögöttünk van, az már nem a mi energiamintázatunk része, bezártuk az ajtót. Ez utóbbi a szükséges rossz volt, a beavatásunk része. A régi mintához tartozott, amit most elvetünk: szegénység, feltételhez kötött szeretet, az áldozati tudatosság.
Most egy új tudatosság kezdődik, az energia újrateremtése, ami nem a múltbeli tapasztalatok továbbvitele, hanem Új Élettapasztalatok! Nem ismerjük az új idővonalat, soha nem tapasztaltuk meg. Ne akard ezért összehasonlítani ami jön, azzal ami a múltban volt. A történelem már nem ismételi önmagát.
Eltörölve: "Nem lehet, nem vagyok képes, mi lesz ha". A régi mintázatú tudatosság az egy program. A 2500 év illúziójának vége!
Meg kell tanulnunk, hogy nem a múltat kell elengedni, hanem arra fókuszálni, amire vágyunk, amit megteremteni akarunk!
Ami most elkezdődik, az az önmagadban vetett teljes hit, teljes remény. Megnyitni a lényünket, amit Isten kínál, ami előttünk áll az Új Energiamintázatban. Eljött az idő amikor bejutunk Önmagunkba, a Vagyok, Aki Vagyok Tudatosságába!

Az ember a kozmosz része, ami velünk történik a világmindenség története.
A transzformáció, ami bennünk végbemegy törvényszerűség. A felsőbb erők áldása kíséri.
Eljött az idő, hogy az ember tudatában legyen saját hatalmának és éljen is ezzel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése