Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2007. november 3., szombat

Számmisztika tanfolyam

Kriszta megkeresett, hogy tartsak 4 napos számmisztika tanfolyamot Erzsébeten. Már vagy egy éve nem találkoztunk. Örömmel vállaltam. Alapítványi szervezés, a tandíj egy része leírható az adóból. Remélem sok érdeklődő lesz.
Jön a karácsony, és nincs nagyobb ajándék annál, mintha valaki megkapja az elemzését, amiből megtudhatja: milyen feladatokkal született ebben az inkarnációban önmagával, a családjával, a társadalommal szemben, milyen nevet használjon, mikor mit tegyen, és minek nincs itt az ideje, kár erőltetni.
Az egész holisztikus szemlélet nem ér sokat, ha az alap nincs meg, a feladat tudatos ismerete. Olyan ez, mint mikor lemész vásárolni, de a boltban elfelejted, mit is akartál venni.
Aztán bepakolsz ezt-azt, hazamész, és akkor jut eszedbe, hogy egészen mást akartál, és most mehetsz vissza újra vásárolni.