2007-11-24

Telihold


Tegnap este szertartást végeztem Kati, Emese én magam miatt. Atlantisz óta dolgozunk együtt, voltak hibák a múltban, és most csütörtökön végre pontot tettünk az utolsó nézeteltérésekre is.

Ragyogó trió vagyunk mi hárman. Felemelő érzés volt ez a szertartás. Ismerős, bensőséges élmény. Majd csütörtökön megtetézzük egy kirándulással, valahol a természetben is tartunk egy rituálét. Dolgozunk mindenkiért is.

Ma Budapesten 15:47-kor lesz telihold a Bikában.

Figyeljetek, mert ma százszoros nap van! Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk mindenre, ezért az ártalmas, negatív dolgok is "százszorosan" hatnak, de persze a segítő erők is.

Tegyetek magatokért és a környezetetekért is valami hasznosat. Éber tudatosság szükséges!

A következő egészségűgyi területeket érinti: torok, gége, mandula, hangszalagok, nyak, tarkó, agyalap, hipofízis, pajzsmirigy, fül, középfül, állkapocs, fog, vérkeringés. Minden, amit ezekért tesztek, most sokkal jobban hatnak, kivéve a műtéteket. Már másfél évtizede figyelem ezt és mindig bejön!

Hippokratész: " Ne operáljatok a testnek azon a részén, amelyet az a jegy ural, amit a Hold éppen átszel. "
Minden, amit az ember annak a testtájnak a jólétéért tesz, amelyet az a jegy irányít, amit a
Hold éppen átszel, hatékonyabb, mint más napokon, kivéve a sebészeti eljárásokat.
Viszont amit ellene teszünk: sokkal károsabb, mivel sérülékenyebb is.

újhold : Aki ilyenkor 1 napig böjtöl, sok betegséget megelőz, mert a test méregtelenítési készsége ilyenkor a legmagasabb. Ha rossz szokásainktól akarunk megszabadulni, ez a nap a legalkalmasabb.

növő Hold : Minden, amit be kell juttatni a szervezetbe, ami épít és erősít, két hétig intenzívebben hat. Minél inkább nő a Hold, annál kedvezőtlenebbül alakulhat a sérülések vagy műtét utáni gyógyulás menete.

telihold : A sebek jobban véreznek, mint máskor, több gyermek születik, nő a balesetek és az erőszakos cselekedetek száma.

fogyó Hold : A műtétek jobban sikerülnek, mint máskor. Ilyenkor sikeres a méregtelenítés és a szerv tehermentesítésére irányuló tevékenység.

A szóba jöhető módszerek: Reiki, tibeti nyolcas, cranio sacral terápia, neurostrukturális terápia, talpmasszázs, inhalálás, meditáció, fülgyertyázás, gyógytea fogyasztás, vitaminspray, Schüssler só, kineziológia, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése