Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. április 21., hétfő

Analógiák


A sárgarépaszelet olyan mint az ember írisze, a szemre jó!
A paradicsom belseje olyan mint a 4 szívkamra, jótékony a szívnek!

A szőlő formája, olyan mint a szívé: szív és vér vitalizáló hatású!
A dió olyan formájú mint az agyvelő, most már tudjuk, hogy három tucat neuro-transzmittert tud képezni, amely segíti az agyműködést.A vesebab segíti a vesék működését.A rebarbara, kínai kel, zellerszár olyanok mint az emberi csontok, és ezek csonterősítők: 23 %-a natrium tartalmú úgyanúgy mint a csontoké.

A padlizsán, avokádó, körte a méhet és méhnyakot erősíti. Ma már tudjuk, hogy hetente 1 avokádó kiegyensúlyozza a hormonszinteket, megakadályozza a súlyfelvételt terhesség alatt és a méhnyakrákot. Egy avokádót a virágzástól pontosan 9 hónap érlel érett gyümölccsé. 14 000 növényi hatóanyag mindegyik gyümölcsben.


A füge telis-tele van magokkal, mint a herék. Spermaszámot növelő hatásáról ismert.


Az édesburgonya alakja hasonlít a hasnyálmirigyre, amely segít kiegyenlíteni a glikémiás indexet a cukorbetegeknél.

Az olivák erősítik a petefészkek működését.A grapefruit, narancs, citrusfélék hasnolítanak az emlőkre, amelynek elfogyasztása az emlők nyirokrendszerére jótékony hatást fejtenek ki.

A hagymák alakja olyan mint a sejtek formája. A mai tudomány bebizonyította, hogy a hagyma minden sejtet képes megtisztítani a mérgező anyagoktól és tisztítja a könnycsatornákat.