Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. április 4., péntek

A fény harcosa...

A fény harcosa nem fél attól, hogy bolondnak nézik.
Hangosan beszél magában, ha egyedül van. Valaki megtanította neki, hogy az angyalokkal így tud a legjobban társalogni. így próbál tehát kapcsolatot teremteni velük.

Először rádöbben, milyen nehéz magában beszélnie. Úgy érzi, nincs mit mondania, és csak balgaságokat tudna ismételgetni. De kitartóan próbálkozik. Mindennap beszélget a szívével. Olyan dolgokat mond, melyekkel nem ért egyet.
De egy napon észreveszi, hogy megváltozott a hangja. És megérti, hogy megtalálta a kapcsolatot egy felsőbb értelemmel.
A harcos bolondnak tűnik, de ez csak álca.

Tudja, mire képes. Nem kürtöli világgá az erényeit és képességeit, de mindig feltűnik valaki, aki be akarja bizonyítani, hogy jobb nála. A harcos számára nem létezik jobb és rosszabb: tudja, hogy mindenkiben megvannak azok a képességek, amelyekre szüksége van a maga egyéni élete során.

De van, aki kitartóan provokálja, támadja, mindent megtesz azért, hogy magára haragítsa. Dzíve ilyenkor azt mondja: "Ne törődj vele! Nem éri meg. Feleslegesen fárasztanád magad!"

A fény harcosa nem vesztegeti az idejét ostoba támadásokra: tudja, hogy megvan a maga sorsa, amit be kell teljesítenie.