2008-04-12

Áprilisi energiák

A mindennapjaitokban továbbra is úgy fogjátok találni, hogy kapcsolataitok a változás tűzpróbáján mennek keresztül. Továbbra is elöl fogtok járni abban, hogy elengedjetek minden köteléket és kölcsönös függőséget, míg el nem értek egy pontra, ahol belső erőtök és hatalmatok teljessé válik. Sokan úgy találjátok, hogy ez a folyamat nehéz. Nehéz elengedni a külvilág külső támogató rendszereit, hogy teljes egészében a saját lelketekre és szellemetekre tudjatok hangolódni, és hogy az Én Vagyok lényetek vezethessen benneteket annak teljes megértésére, hogy az elkülönültség tudatossága valamennyi formájának elengedése által gyógyultok meg, ezáltal tértek vissza a Forrással való egységbe, és kapjátok meg ezen a Földön a nektek járó szeretetet és bőséget.
Azonban mindez egyedül a Forráshoz és az Én Vagyok-hoz való saját kapcsolatotokból ered. Amikor készen álltok az életetek kontrollálására irányuló egó késztetésnek, illetve annak elengedésére, hogy nektek kell szervezni és meghatározni a saját életeteket, akkor fogjátok megtanulni, hogyan fogadjátok el önnön szellemetek vezettetését, mely az életetekben a szinkronicitáson és a csodákon keresztül nyilvánul meg.
Kozmikus létezők vagytok, ti vagytok az isteni forrás, mely emberi formát öltött. Ha képesek vagytok meghallani és megérezni a bennetek lévő isteni szikra teremtését és alkotását, akkor ez elvezet benneteket a bőségbe és a szeretetbe, ugyanis az isteni szikra maga a bőség és a szeretet, és csak a bőségből és szeretetből, a bőségért és szeretetért teremt. Ezek az új kozmikus szeretet- és bőségkódok 2008-ban most aktiválódnak.
Amikor megengeditek magatoknak ezeket a változásokat és átalakulásokat, akkor tisztán látjátok majd, hogyan teremti meg most az isteni szeretet a bőséget, rajtatok keresztül. Csak az ellenállás és a félelem azt, amely arra késztet benneteket, hogy azt gondoljátok, azt érezzétek, hogy egy kaotikus ürességben vagytok. Amikor a bizalom és elfogadás középpontjában vagytok, tudjátok, hogy a ti saját biztonságos, a káoszon átvezető ösvényetek biztosított. Mindig biztonságban vagytok, mindig védve vagytok.
Valahányszor döntenetek vagy választanotok kell, válasszátok az életet! És ti minden egyes napon választotok, és újra elmondjuk, válasszátok az életet, válasszátok az örömet. Ne szokásból válasszatok, vagy mert feltételezitek, hogy mások ezt várják tőletek. Amellett döntsetek, amitől a szívetek a szeretet és öröm dalát énekli, és ne alkudjatok meg. Hiszen egyedül az öröm és a szeretet az, melyben megtapasztalhatjátok saját istenségeteket, túl a különválás illúzióján.
Az elme gyakran megrémül és belebetegszik abba, ahogyan a jelenségek megnyilvánulnak, mivel úgy tűnik, ezek túlnőttek a saját kontrollján. Az életetekben hirtelen megnyilvánuló események szó szerint fellökhetnek benneteket. Valóban, úgy tűnik, hogy ezek az események a semmiből jönnek elő, mivel a teremtés, megnyilvánulás spirálján tűnnek elő az életetekben. Most, ha egy spirált vizualizáltok, látni fogjátok, hogy az körökben terjed ki, mindig magasabb szintekre. Így, úgy tűnik, hogy amit most akartok, az eltávolodik tőletek, mint ahogy a spirál egy körvonalon indul el. Ha elkeseredtek és űzni kezditek ezt a dolgot, el fogjátok veszíteni középpontotokat, kiegyensúlyozatlanná, földeletlenné váltok, és a spirál összeomlik. Emlékezzetek, hogy a teremtés spirálja a magasabb szívetekből indul, ahol a lélek és a szellem egyesül a fizikaival, és itt is kell megtartani. Így, ha szándékotokkal elindítotok egy ilyen teremtési spirált, akkor az elindul, eltávolodik, a hátatok mögé kerül, és ti azt hihetitek, hogy eltűnt. De aztán, egy nap, mintha csak csoda történne, a spirál visszatér, és ha nem vagytok felkészülve, teljességgel meglepetésként fog érni benneteket. Valóságotok megteremtése művészetének mestereivé fogtok válni. Megtanuljátok majd, hogyan kezeljétek az energiákat, hogyan bízzatok akkor is, amikor úgy tűnik, hogy nincs semmi, mivel biztosan tudjátok majd, hogy amit megteremtettetek, az meg is fog nyilvánulni. És amikor elérkezik, felkészülten várjátok, mert felismeritek bennük a ti saját teremtéseteket.És aztán majd kifejezitek mélységes hálátokat, örömötöket, és ez a tapasztalat és szeretet magasabb szintjére energiával tölti fel a teremtő spirálotokat. Így arra kérünk, hogy gondolkodjatok el azon, hogy elvárásaitokon, akaratotokon és racionális, mentális lényeteken keresztül hogyan veszthettek energiát. Az ötödik dimenzióban kreatív intelligenciátok központja a szívetek, és csak a szív vágyai hozzák mozgásba a teremtés spiráljait. Amikor az elme képes elfogadni ezt a folyamatot, megtanulja majd, hogy támogassa teremtő erőtöket, ahelyett, hogy a szükségletei és félelmei révén leblokkolná azt. Hiszen ha beleragadtok az elme félelmeibe, nem lesztek elég magas szinten ahhoz, hogy fogadjátok kreatív vágyaitok megnyilvánulásait. Akkor veszed észre és kapod meg a teremtő szeretet áramlását a teremtésen keresztül, amikor felemeled a szívbe és a magasabb tudatosságba.
Mihael arkangyal Celia Fenn-en keresztül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése