Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 21., péntek

1. Vonzás Törvénye

A Vonzás Törvénye nem olyan, amit gyakorolnod kellene, vagy amit egyáltalán képes volnál gyakorolni, mert ez a Törvény a Világegyetem minden egyes részecskéjében létezik - és egyszerűen van.
Mint ahogy a Föld minden anyagra állandóan és következetesen visszaható tömegvonzásának a törvényét sem kell gyakorolnod, a Vonzás Törvényének érvényesülése sem igényel gyakorlatot. Nincsenek "tömegvonzás-oktatóitok", akik megtanítják, hogyan ne essetek el, mert a felfelé esés nem szerepel a lehetőségek - vagy lehetséges gondok - között.
Ugyanígy azt sem kell gyakorolnotok, hogy a hatalmas Vonzás Törvénye következetesen visszahasson rátok... mert a rezgésetekhez illő dolgokat hozza el nektek, és akkor is így tesz, ha mit sem tudtok a törvényről.