Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 29., szombat

Az őslakó

John Oldman történelemprofesszor váratlanul bejelenti, hogy otthagyja az egyetemet. A meglepett kollégák felkeresik az otthonában, hogy nyomást gyakoroljanak rá, adjon magyarázatot a történtekre. Mindenki megdöbben, amikor kiderül, hogy mi a visszavonulás valódi indoka. Oldman professzor ugyanis azt állítja, hogy valójában halhatatlan, és tíz évnél tovább nem tartózkodhat egy helyen anélkül, hogy kiderüljön a titka. A kollégák persze képtelenségnek tartják az egészet, ám sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudják a hallottakat. A barátságos összejövetel drámai fordulatot vesz.

Nagyon tetszett a film.Természetesen fikció, de a felmerült gondolatok és a tudósok reakciói igazán élvezetesek voltak. Aki szeret gondolkodni és összefüggésekben látni a dolgokat, ne hagyja ki a filmet!
Vetítik még:
CINEMAX:
december 3. Szerda, 6:00
december 6. Szombat, 9:15
december 11. Csütörtök, 14:40
CINEMAX 2:
november 30. Vasárnap, 9:25
december 4. Csütörtök, 6:00
december 7. Vasárnap, 9:15
december 12. Péntek, 14:40