Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 20., csütörtök

Személyre szóló ajándék

Hamarosan közeledik a karácsony, vele az ajándékozással kapcsolatos kérdések. Ebben tudok segítséget nyújtani. Szerintem nincs annál személyesebb ajándék, mint ha elkészítjük valakinek a számmisztikai elemzését, amelyből sok mindent megtudhat önmagáról.
A legfontosabb, hogy miért született le, mit akart véghezvinni ebben az életében. Ha ezzel nem vagyunk tisztában, a végén sokszor csalódunk.
Megtudható továbbá, hogy mikor mivel érdemes foglalkozni, és mivel nem. Milyen energiákat vonz a nevünk, felismerhetjük az életünkben előforduló ciklikusságokat, és még sok mindent.
Az egyik lehetőség, hogy elkészítem az elemzést, de sokkal gazdaságosabb megtanulni a módszert és aztán sorozatban gyárthatjuk szeretteinknek az elemzéseket. (Sőt, később bevételi forrás is lehet mások számára is elkészíteni azt.)
Ráadásul, ha az egész család számmisztikájával tisztában vagyunk, kiderül, hogy milyen közös múltunk volt, illetve, hogy ebben az életben milyen közös feladataink vannak.
Még nem késő, még elsajátítható az anyag, és méltó ajándék lehet a fa alatt a kinyomtatott füzet.
Aki úgy gondolja, hogy érdekli az ajánlatom, jelentkezzen: 06-30-625-9328.