Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 10., hétfő

Cranio sacral terápia

A terápia rendkívül lágy, finom, de ugyanakkor meglepően hatékony. Eddig, akin csak alkalmaztam, mind újra és újra kéri. Szerintem pillanatok alatt meghódítja majd a betegeket. Bár többen találkoztak olyan véleménnyel, hogy csalás az egész, a terapeuta nem is csinál semmit, csak alszik a beteg felett. Hát valóban talán így néz ki, mert nagy belső figyelemre és rendkívül finom, alig látható mozdulatokra van szükség. De épp ezért talán nehezebb a hagyományos módszereknél. Nagyon kevés esetet kivéve, szinte minden fizikai vagy lelki, szellemi probléma esetén hatásos lehet. Jelenleg tizenketten vagyunk az országban, akik hivatalosan tanultuk ezt a módszert Richard Roystertől.


Aki közelebb akar kerülni ehhez a tudáshoz, 2008. november 22-én, 10 órától megteheti. Minden érdeklődő jelentkezését szeretettel várom.