Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 25., kedd

Áramlás

Az a cél, hogy ne a valóságnak megfelelő kijelentéseket tegyél arról, ami van, hanem olyan dolgokat jelents ki, amelyek a megkönnyebbülés érzésével járnak.
Ha tartós megkönnyebbülésre lelsz a kérdésben, ENERGIÁD átvált, és a tehetetlenség érzését kellemes, cselekvésre indító elképzelések veszik át. Érzéseid javulása a Te és Belső Lényed Energiájának összehangolódását jelzi: ellenállás vagy elfogadás, áramlattal szemben, vagy áramlat irányában.
Tested új helyre juttatásának az a kulcsa, hogy másmilyennek lásd, mint amilyen. Fontos, hogy az eljövendő testre összpontosíts, és eltereld a figyelmedet jelenlegi tested kedvezőtlen jellemzőiről, mert amíg olyannak látod amilyen, ellenkezel a változás rezgéseivel. Nem teremthetsz új valóságot, amíg jelenlegi valóságodra figyelsz.
Nem az számít, hogy mit teszel, hanem az, hogyan érzel azzal kapcsolatban.
A megkönnyebbülés legenyhébb érzése is azt jelzi, hogy felhagytál valamennyire az ellenállással.
Bármi hat is legerősebben a rezgésedben, az továbbra is megjelenik tapasztalatodban.