Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 21., péntek

Áramlat

Minden, amit megnyilvánult formában magad körül látsz, előbb gondolatrezgés, majd gondolatforma volt, végül az a megnyilvánulás lett, amilyennek most látod.

Fizikai alakotokban inkább cselekvés-központúak vagytok. Ha nem annyira a cselekvés, mint inkább a rezgések, és tér, idő és távolság helyett a gondolat felől közelítenétek meg a világokat, sokkal hatékonyabban hidalhatnátok át a jelenlegi és kívánt helyzetek között húzódó szakadékot.

Ha már nem evezel az áramlattal szemben - ha elengeded az evezőket, és ellazulsz természetes Jólétedben - a mindig bővülő éned és összes vágyad teljesülése felé haladó Áramlat elvisz vágyaid teljesüléséhez.

Az a meggyőződés, hogy le kell győznöd valamit, önmagától szembefordít az áramlattal. Ha megérted, hogy minden vágyad könnyűszerrel megvalósulhat, önmagában az áramlat irányába fordít.

(Abraham)