Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2008. november 26., szerda

Vesztegetett idő

Mit tesz az, hogy járni az utat? Mit tesz az, hogy teljes - és szent - életet élni? Nyílik-e lehetőség rá, hogy elfogadjuk a spirituális irodalom üzeneteit, és meg is éljük a mindennapokban?
Csupa olyan kérdés, amelyet minden kereső feltesz. És nagyon sokszor, nagyon sokféleképpen és nagyon sok forrásból kapjuk meg a válaszokat. Mégsem élünk velük. Általában ügyet sem vetünk azoknak a szavaira, akik utat mutathatnának. El is tévedünk. Csakhogy nincs több időnk a tévelygésre. Az időnk elfogy.

Minden elmúlt nappal eggyel kevesebbet töltünk el itt, a testünkben, a Földön, és tesszük, aminek a megtételéért ide jöttünk. Tisztában vagytok azzal, mi volna az? (Pl. számmisztikai elemzés, tarot, asztrológia, stb.) És pontosan azt készültök megtenni? Vagy vesztegetitek az időt, és még mindig keresgéléssel és merengéssel töltitek? Ha igen, akkor hagyjatok fel vele. Itt vannak a válaszok. Megkaptuk, hiánytalanul. Minden hagyományos tanítás tartalmazza. És soha nem volt ilyen könnyű hozzájuk férni.
(N.D.W.)