2008-11-04

Illúziók

A film Richard Bach: Illúziók c. regényéből készült. A könyv 1994-ben jelent meg először Magyarországon, és azóta is kapható újabb és újabb kiadásokban az Édesvíz Kiadó gondozásában. A könyvet nagyon sokan szeretik, amikor én először olvastam nagyon nagy hatással volt rám.
A film producere Váczy Károly, Bernáth Zsoltnak gyerekkoribarátja, aki amúgy a film rendezője. Ők évek óta álmodoztak már a regény filmreviteléről, és ez most végre megvalósult.
Az Illúziók egy modern messiás történet, amely két pilóta együtt töltött egy hetét meséli el, akik sétarepültetésből élnek, és különös kalandokba keverednek.
Az alkotás témáját tekintve az úgynevezett spirituális vagy ezoterikus filmek közé sorolható (mint például A békés harcos vagy a Mennyei prófécia). A főszereplők Gáspár Tibor, Karalyos Gábor, Kilényi Márk Olivér és Sipek Nicolas.
A film alacsony költségvetéssel, állami támogatás nélkül készül, az alkotók nem tudnak milliókat költeni a reklámra, ezért arra kérlek, hogy amennyiben a film honlapja és előzetese elnyerte tetszésedet, legyél szíves ajánlani barátaidnak. Ezzel sokat segítesz a film lelkes készítőinek, és hozzájárulsz ahhoz, hogy mire a film bemutatásra kerül a februári Magyar Filmszemlén, addigra minél többen tudjanak már róla. A film honlapja elérhető a következő címen:

Koródy Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése