Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2010. október 9., szombat

Tápfutár


Kedves Felhasználóink!

A vörös iszap fogságából kimentett állatok egy része a Rex alapítványhoz került. A Tápfutár.hu szeretne segítséget nyújtani az állatmentőknek. Ebben kérjük az együttműködéseteket.


Multivitamin tablettákat szeretnénk eljuttatni a vörös iszap fogságából kimentett állatoknak. Ezért a következő terméket 380 Ft-os áron kínáljuk fel megvásárlásra (eredeti ár 690). Azok, akik szeretnének segíteni, a lenti linkre kattintva tudnak vásárolni ebből a termékből, melyet mi eljuttatunk az alapítványnak.

A vásárláskor a megjegyzésbe írjátok be, hogy REX. És mi a csökkentett árról küldünk egy számlát (szállítási díj nincs, ha esetleg azt hozná a rendszer)

A gyűjtés október 11-én éjfélig tart. Aztán összesítjük az adományokat és beszerezzük azokat.

A facebook oldalunkon folyamatosan hírt adunk az adományok alakulásáról és majd az átadásról is. És arra kérünk benneteket, hogy ha tehetitek, osszátok meg ezt a hírt ismerőseitekkel.

Íme a termék:


http://tapfutar.hu/termek/kutya/402/lavet_algas_multivitamin_50db_kutyak_reszere_.html

Üdvözlettel,

Tápfutár.hu