2010-10-07

Véleményem a vörösiszap ügyről

Remélem, az már mindenkinek világos, hogy nincs "véletlen"! Mindent okkal kapunk, az biztos. Mi kell még a felébredéshez????!!!!
Tavasszal a Rendszer figyelmeztette a Világot az izlandi tűzhányó esettel. Akkor írtam is, hogy milyen elegáns megoldás volt! Nem volt közvetlen halál, de a fél világ életébe beleszólt. Hiába volt relatív messze, kihatott számtalan országra. Ez kérem a Vízöntő - kor globalizációja! Vegyük már tudomásul, hogy MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG ÉS MINDENKI FELELŐS MINDENKIÉRT ÉS MINDENÉRT!
.
Nem volt elég a "kisebb fricska". Nekünk magyaroknak nem. Mi kiprovokáltunk egy hatalmas orrbaverést! Évtizedekig fogjuk inni a levét, de meg is érdemeljük. Sok évre annyi az idegenforgalomnak. Nem becsültük meg, amink van, elveszik hát. Úgy is kell.
Számtalan ember fog gyorsabban vagy lassabban belehalni a mérgezésekbe. Őszintén: az állatokat és a növényeket jobban sajnálom. Lehet most utálni, de ez sem érdekel. Az embernek van választási és döntési lehetősége. Így éltünk vele, fizessünk érte! A környezetünk, a természet majd regenerálja önmagát. Ez a dolgok rendje.
A kapzsiság, az önzés alapbeállítás nálunk. Lehet ezt választani, de ennek ára van. Most meg ideje a fizetésnek.
.
Kellene egy nagy levegőt venni és elindulni egy másik ösvényen. Mi lenne, ha odafigyelnénk egymásra? Ha nem csak a pillanatnyi haszon érdekében cselekednénk, hanem gondolnánk a jövőre is, a többi lényre is? Ha nem csak a csaláson járna az eszünk? Ha mindenki próbálná megtenni azt, ami tőle telik? Ha több lenne a tolarencia egymás iránt?
.
Személy szerint eddig is megtettem, amit tudtam. Most igyekszem megkeresni azokat, akik társamul szegődnek ebben a küldetésben. Nem elég a szó, most tettekre is szükség van. Várom azokat, akik ebben mellém állnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése