2007-12-30

2007 és 2008 közötti váltás

2007 a befejezés éve. Az energiaszint átváltozását jelenti, hogy megérkezhessetek egy teljesen új energiaszintre.
Az elmúlt négy hónapban történt valami az energiával, amivel dolgoztatok és amire ráhagyatkoztatok. Néhány dolognak, amire számítottatok, tisztán meg kellett volna nyilvánulnia, de ez mégsem történt meg. És mi tudjuk, hogy nem történt meg, és ez amiatt van, hogy a 9-es évben vagytok. Eredmények helyett sokan nehézségekkel és kihívásokkal találták szemben magukat. Néhányan teljesen elvesztették a kapcsolatot a Szellemmel. Sokan felteszik a kérdést: „mi történt, és hova vezet mindez? Miért nem kaptam meg azt, amire számítottam?” És én elmondom, azért, mert az történik most, hogy minden eszközt és készséget, amivel rendelkeztek, visszavettünk egy időre, hogy lenullázzuk és átalakítsuk azokat, hogy amikor január második hete körül visszakapjátok őket, teljesen megújult eszköztár jelenjen majd meg a színen.

Sokaknak kellett szembenézniük kihívásokkal az elmúlt időszakban, tudom, kik vannak jelen, ki olvassa ezeket a sorokat és ki hallgatja a hangfelvételt. Drága emberi lény, NE HIBÁZTASD MAGAD, bármi is történt veled! Arra kérlek, hogy tarts ki és ne hibáztasd magad.
Az energia visszahúzódik kissé, hogy utána megerősödve visszatérhessen.

Ne hibáztasd magad amiatt, ami az utóbbi hónapokban történt, mert ez az átmeneti időszak bizony nem könnyű. Ez az időszak különösen a fénymunkások számára nehéz. Egy kis időre elveszítetted az összeköttetésedet, de csak egy nagyon kis időre. Hagyd, hogy elteljen az év hátralevő része, mert a változás hamarosan megtalál mindegyikőtöket. Január második hetétől visszatérnek energiáitok, és a megvilágosodás energiáiként nyilvánulnak meg. Mindegyikőtöket változó mértékben érint(ett) ez az átalakító folyamat. Azok számára, akik lehorgonyozták magukat szeretet-központjukban, csak egy szemvillanásnyi ideig tart ez az egész.
December második felét, a visszavonulás energiái jellemzik. (Nagyon nehezen éltem meg a szívemben. Már-már feladtam valamit.) A kommunikáció akadozik, ez a retrográd energiák egyik jellemzője, hogy nehéz a rendszerrel való kommunikációt fenntartani, ami a meditációra is igaz. Viszont kárpótlásul, amikor eljöttök egy ilyen összejövetelre, ahol az energiák megsokszorozódnak, össze tudtok kapcsolódni a többiekkel, mert olyan energiák vannak jelen, amik ezt elősegítik. (Ez is megtörtént) Amikor hazamentek, elgondolkodtok, hova tűnnek ezek az energiák? Ahogy említettem, egy állandó retrográd mozgásról van szó. Ezért nem tudtok aludni éjjelente, ezért nehezebb meditálnotok. Tudjátok milyen hatásai vannak ennek? Szeretném, ha körültekintőek maradnátok, ha mérsékelnétek dühötöket és gyakorolnátok a türelmet. Hallgass rám, fénymunkás, kérlek, hogy a következő hetekben fogd vissza dühödet és erősítsd a türelmet, használd azokat a módszereket, amelyeket az utóbbi években fejlesztettél ki és számodra leginkább megfelelőek. Az energiák most a legalacsonyabb szinten vannak, hogy később vissza tudjanak térni hozzád.
Az ünnepi időszak alatt a család összejön, ezért ilyenkor néha puskaporos a levegő. Ha sértő szavakkal illetnek, te szeretettel válaszolj! Itt az ideje használni mindazt amit tudsz.
Fogd vissza a dühödet, fogd vissza szavaid és válaszolj szeretettel. A kapcsolatok területén is lehetnek feszültségek, és az összekötő anyag elvékonyodhat.

2008-ban egy új eszköztárat kaptok. Aki ismeri a társteremtés mechanizmusát, úgy találja majd, hogy az új eszköztár segítségével minden sokkal könnyebben megvalósul. Azok a dolgok és üzenetek, amikre vártatok, meg fognak jelenni életetekben. Itt az ideje.
Új társteremtői készségek várnak rátok, ami által nem kell gigászi erőfeszítéseket tennetek, ha valamit meg akartok valósítani.
A partnerem néhány általam adott tanácsot tolmácsolt nektek. Az egyike ezeknek az, hogy a társteremtéshez szinkronicitásra van szükség. A szinkronicitást ti mozdítjátok elő azzal, hogy mentek és végzitek a feladatot, hogy találkozhassatok azokkal, akik részt vesznek társteremtéseitekben. Isten csodái nem hullanak csak úgy az öletekbe! A mostani időkben a tanácsom a következő: ne haladj túl gyorsan, szeretettel válaszolj a kihívásokra, légy türelemmel és érezd isten szeretetét, ami soha nem hagy el. Lehet, hogy az eszközeid egy időre elhagynak, de utána visszatérnek hozzád.

Menj békével és válaszd a szeretetet. A legközelebbi találkozásig: Kryon vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése