Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2007. december 9., vasárnap

2007.12.11. Jupiter - Plútó
11-én, kedden este a Jupiter és a Plútó együttáll. Ez kb. 13 évenként következik be, most a Nyilasban.

Felerősítheti a filozófiai vagy vallási véleménykülönbségeket. Felkavarhatják a tudatallat rejtőző energiákat. Megrengethetik a talajt alattunk. Jogi ügyekben erős hatások várhatók. Ha a fizikai síkon éled meg, megrázó élményeid lehetnek.
Persze tudatosan is alkalmazhatod az égi energiákat az életedben.
Tudd:
a Jupiterhez tartozik: jog, etika, morál, erkölcs, szerencse, nemeslelkűség, harmónia, növekedés, meggyőződés, optimizmus, tisztelet, nyugalom, siker, bőség, jólét, politika, vallás, mértéktelenség, túlzások, képmutatás, kicsapongás,

a Plútóhoz tartozik: érzelmi és szellemi jólét legmagasabb szintje, minden úgy történik, ahogyan történnie kell ( Reiki - Tao ) valaminek megszűnése és újjászületése, az átalakulás, transzformáció, megújulás, regenerálódás, megtisztulás, segítségnyújtás, gyógyítás, reiki, az ÉGÉSZ akarata, tömegekre hatás, mágia, ELENGEDÉS, alapvető nagy változások, erő, ami előtt le kell borulni,
legkegyetlenebb, legkönyörtelenebb tettek a cél megvalósításáért, elpusztítva mindent, ami utunkban áll. Nem akaró akarás, érdekeltségektől való megtisztulás. Nem csak a formát, hanem az egész elvet változtatja meg. Ego a felsőbbrendű énnel küzd.
Tömeges katasztrófa, ellentétek, válságok, sötét késztetések, szenvedélyek, válság, alvilág, szélsőséges rossz, megszállottság, függőség, súlyos betegségek.
Rajtad áll, hogy elébe mész tudatosan és eldöntöd, hogyan éled meg, vagy hagyod, hogy megéltessék veled.