2007-12-05

Vedd lazán!

Néha küzdesz és erőlködsz, mert olyan sokat akarsz elérni, hogy akaratlanul is leblokkolod magad. Ez főként akkor van így, amikor annyira kétségbeesetten akarsz valamit, hogy újra meg újra nekiveselkedsz, hogy azt valóra váltsd.
Az Univerzum reagál a küzdelem energiájába beleívódott félelemre.
Ez a felszín alatt megbúvó szorongásod – miszerint az, amire vágysz, talán nem is ölt testet – a korlátok, a késleltetés és az elégtelen manifesztáción keresztül tükröződik vissza.

Ezért van az, hogy a megadás azonnali eredményt hoz. Amikor eljuttatod óhajodat az Univerzumnak, elengeded azokat a félelmeket is, amelyek korábban leblokkoltak.
Az elengedés egy olyan kijelentés, amely így szól: „Tudom, hogy a vágyam a lehető legjobb módon nyilvánul meg, még akkor is, ha nem vagyok teljesen biztos ennek módjában.” Ez a bizonyosság hasonlít ahhoz, amint amikor kinyitod a bejárati ajtót, és üdvözlöd vágyadat az otthonodban.
A mai napon vedd lazára, és engedd meg az Univerzumnak, hogy elvégezze álmaid megteremtésével járó munkát.
A te munkád befejeződött azzal, hogy kívántál valamit, így hát add át és élvezd ki azokat a kreatív utakat, amiken keresztül imáid megválaszoltatnak.

„Lazítok és feladom az összes vágyamat az Univerzumnak. A mennyek végtelen bölcsessége és szeretete mindig pontosan, a legjobb módon elégíti ki szükségleteimet. Könnyedén lélegzem, és széttárom karjaimat a teljes hittel való befogadásra. „

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése