2007-12-02

Meglepődés














Teszem a dolgom, teljes odaadással, a legjobb tudásom szerint, nem kímélve magam.
Soha nem erőszakolok senkire semmit, meghagyom mindenkinek a szabad választás jogát.
Elfogadom, ha valaki másképp látja a világot.
Ha kérdeznek, mindig őszintén válaszolok, a saját életemmel igyekszem példát mutatni másoknak.
Jelentős szociális érzékenységgel végzem a munkám.
Mint kiderült, ennek ellenére sikerült "haragosokat" szereznem. Olyanokat, akikkel ebben az életben még nem is találkoztam, sőt olyanokat is, akik létezéséről sem tudtam.
Üzenem nekik szeretettel: nincs bennem viszont harag, csak sajnálat. Rossz lehet a saját bőrükben lenni. Rossz lehet ismeretlen személyeket utálni a távolból.
Én minden reggel ezzel kezdem a napom:
"Mindenkinek megbocsátok mindent, amit ellenem tettek gondolattal, szóval, cselekedettel vagy mulasztással, tudatosan vagy tudatlanul, ebben vagy bármely más inkarnációban.

Kérek mindenkit, hogy bocsássa meg nekem, amit ellenük tettem gondolattal, szóval, cselekedettel vagy mulasztással, tudatosan vagy tudatlanul, ebben vagy bármely más inkarnációban."

És igen, rituáléval, szertartással kezdek minden hajnalt. Ha elaludt volna a mécses, gyújtok egy újat, reikit küldök minden személyre, akit valaha is ismertem, használja fel arra, amire akarja. Küldöm az egész Földre, Univerzumra, minden betegemre, ismerősömre, tanítványomra, családtagjaimra. Védelmet is pakolok mindenre és mindenkire. Megy a megbocsátás is.
Én ezzel a szertartással indítom a napomat, és igyekszem a tanítványaimnak ezt a példát mutatni.
Tudom, vannak, akik reggel rágyújtanak, megisszák a feketéjüket és politizálnak. Elismerem, így is lehet szertartást tartani.
Ha az Isten sem avatkozik bele, ki milyen szertartással kezdi a napját, mi is engedjük meg a szabad választást egymásnak.
Legyen szeretet, béke és nyugalom mindannyiunk szívében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése