Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2007. december 21., péntek

Emberek!

Mindenki fut, mint a mérgezett egér. Van egy újdonság számotokra: lesz még élet karácsony után, és az év vége nem a világ vége!
Ülök, és látom, hogy a labirintusban fut mindenki neki a falnak, visszafordul, és nekirohan a másik falnak. Én szólok, hogy innen fentről látszik ám a kiút, de a többség visszakiabál: "nem érek rá felmenni, mert rohannom kell." (neki a falnak?) Én újra próbálkozom: innen nézve sok tévutat meg lehet spórolni! De a válasz: "nincs időm fentről nézni, mert sietnem kell, sok a tennivalóm, nem győzöm a tennivalókat, nincs időm semmire." Néhányan nézzük ezt a vergődést és nem értjük.
Hányszor kell még elmagyarázni, hogy a megvalósulás menete a következő: KARMA - GONDOLAT - ÉRZELEM - LÁTHATÓ SÍK.

A problémát soha nem azon a síkon lehet megoldani, ahol jelentkezik, hanem legalább eggyel feljebb!!!!!

Ki - ki döntse el, hogy végkimerülésig hajtja magát, vagy boldogan éli a létezést. Sok sikert a döntéshez! Csak ha az eszement futást választjátok, ne panaszkodjatok! Ti választottátok, hát élvezzétek! Az éber tudatosság a lényeg!