2007-12-21

Figyelmeztetés!

Komoly, feszítő, tisztító, eloldó, átalakuló hatások várhatók a napokban! Már most jelentkezik az előszele napok óta. A bolygók nem kitolni akarnak velünk, hanem a fejlődésünket szolgálják, mint mindig.

Alacsony szinten:
Karácsonyi vihar a családi életben! Egós, nagyon önző viták, veszekedések, beszólások, felhánytorgatások, piszkálódások. Etikai, morális kérdések. Elengedések, szakítások.

Magasabb szinten:
Felismerhetjük a hibákat magunk és szeretteink körében. Át lehet gondolni és el lehet dönteni, hogyan tovább. Felismerhetjük saját elnyomott igényeinket és mostantól kiállhatunk magunkért is. Ráláthatunk, ha családunk a szeretet álarca alatt elszívja minden energiánkat. s megfojtanak bennünket. Ahogy Solara üzenetében és a többiben állt, a 2007-es év az elengedés éve. Minden, ami már nem rezeg velünk egy szinten, az leválik rólunk. És most, a SZERETET ÜNNEPÉN megmérettetik a családi, rokoni kötelék. Ha szeretettel vezérelve de nyitott szemmel nézünk magunkra és környezetünkre, felmérhetjük a valóságot. És persze ennek megfelelően cselekedhetünk a továbbiakban.
Maradjon mindenki higgadt, nyugodt és megértő. Ha úgy dönt valaki, hogy változtatnia kell, tegye azt békével a szívében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése