2009-01-28

10 milliószoros nap


Sokan írtok és kérdezitek, mikor lesznek idén ezek a napok. A retrográd Merkúr az információt is visszatartja. Mostanra legalább egy kiderült, idén az első ilyen nap:

február 24-én lesz.

Amint a többi is kiderül, közzéteszem. Rajtam nem múlik.

3 megjegyzés:

  1. Szia! köszi az infót, már egy ideje keresgetek rá. Azonban a tieden kivül találtam egy másik forrást, amely az első idei napot március 11-re teszi. A többi napot is leírom: június 7, július 25, november 9. Nem azért irom le, hogy te ne tudakozódj tovább, mert mostmár fogalmam sincs, melyik a helyes. Lehethogy a te forrásod megbízhatóbb? Asszem több helyen is utánanézek és azokat az időpontokat fogadom el amelyek több más forrásból valókkal egyeznek.
    Kata
    Sikeres évet mindenkinek!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kata!
    Neki van igaza. Szégyellem, de ez van. Sajnos téves riasztást kaptam. Ez "csak" százszoros nap lesz. Bár akkor sem árt vigyázni, így nagy baj nem történt.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Magdolna,
    igazán nics ezen mit szégyelni, legalább vannak információid - a legtöbbünknek semmi sincs. Most irtam egy megjegyzést, egy másik fejezetedbe, ahol a négy napot közlöd. De csak úgy névtelenbe (mindössze aláirtam, hogy Kata).
    Minden jót, és köszi, hogy annyi mindent közzéteszel itt.
    (Nnna! Úgy néz ki, hogy elfelejtettem a jelszavamat, úgyhogy ez is névtelenbe megy, bocsi...)
    Kata

    VálaszTörlés