2009-01-18

Átverés!

Nem tudom megállni, hogy ne írjam le, mert megint kaptam egy segélykérő levelet. Épp tegnap vagy tegnapelőtt volt a tévében, hogy nem igaz, és így nem is lehet pénzt keresni. Régóta zaklatják a családot, ők valódi személyek, de nincs semmi baja a gyereknek. Naponta ajánlkoznak nekik gyógyítók és ajánlanak nekik gyógyszerészek halom gyógyszert. Azért ment adásba, hogy hagyják végre békén őket. Külföldről is jönnek a tanácsok, ajánlatok nekik. Nagy teher szegényeknek ez a "népszerűség". Nem is beszélve a rezgésekről. Ha ennyien sajnálják a "beteg" gyereket, előbb-utóbb az is lesz. Álljatok le!

Soha ne dőlj be ilyen leveleknek! Van olyan baba, akiről már évek óta kapom ugyanazt a képet és vért kérnek. Lassan fel is nő már.
Ezek levélszemetek, sokszor vírust is tartalmaznak
. Ha segíteni akartok valakinek, tegyétek olyannal, akit személyesen ismertek. Mindenkinek vannak a saját környezetében rászorulók.

Beteg kisbaba kéri a segítséget !!!
Hello! Kérlek benneteket, hogy küldjétek tovább!! Ha kitörlöd neked nincs szíved. Én egy 29 éves apuka vagyok. Nekem és a feleségemnek gyönyörű életünk volt. Hála Istennek van egy gyermekünk is! Nemrég az orvosok daganatot fedeztek fel a kicsi agyában és testében. Az egyetlen út, hogy megmentsük a műtét. Sajnos nincs elég pénzünk rá. Az AOL és a ZDNET beleegyezett, hogy segít nekünk. Az egyetlen út, hogy segítsenek az, hogy elküldöm Neked ezt az e-mailt Te tovább küldöd. Az AOL nyomon követi ezt levelet és számolja, hogy hány ember kapta meg. Minden ember aki megnyitja ezt az e-mailt és tovább küldi emberenként 32,-ft-ot szerez nekünk! Kérlek segítsetek!! Köszönjük!!!!!
Maroti Szabolcs 8200 Veszprém Móricz Zs.u.3.
Kérlek tedd meg! Tisztelettel, az Úr áldását és békességét kívánva:
Szakács Sándor mb. püspöki titkár
Pofátlan a levél és a módszer is. Szép kis karma!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése