2009-01-07

Solara: 2009

2009 folyamán, minden, ami hamis, ami önző kapzsiságon vagy az elkülönülés illúzióján alapszik, vagy ahol hiányzik az integritás ultrán fel lesz nagyítva, amíg az megbukik.
Minden, ami igaz és integrált az sikerülni fog. Ez mindent a VONALBA helyez a számunkra.
Azt az utat követjük, amely a Legvadabb Álmaink felé visz minket, vagy folytatjuk az utazást azon az úton, amelyik gyorsan egy rémálomba fordul?
Az év folyamán, sokunk fog átköltözni az Új Életünk helyeire, ha valóságosak és igazak vagyunk, és ha a személyes mátrixunk tiszta.
Még ha nem is költözünk fizikálisan egy új helyre, a közvetlen környezetünk észrevehetően különböző lesz. Amikor ez megtörténik, az emberek és a támaszok drámai emelkedése fog bekövetkezni az életünkben; új karrierek fognak feltárulni; találkozunk az Egy Igaz Szerelmünkkel.
Még a napi rutinjaink, és a mindennapos szokásaink is meg fognak változni.
A munkákkal és a karrierekkel kapcsolatosan: 2009-ben sokkal nagyobb sikerünk lesz a saját munkánk megteremtésében és hasonló beállítottságú emberekkel fogunk dolgozni, nem pedig a régi, dualitáson alapuló állásokban fogunk dolgozni.

Ez az év az Igazak Kiemelkedésének az éve. Az emberek mindenhol a világon nyitottan belépnek a teljes mesteriségükbe, így be tudják teljesíteni az igazi céljukat. Az őrség dramatikus megváltozása és a felelősség jogarainak átadása fog bekövetkezni.
És mindvégig, minden, ami a dualitás illúziójára van felépítve, folyamatosan szétesik…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése