Magamról

Saját fotó

Éber tudatossággal figyelem a jeleket. Írom a blogom és a naplóm évek óta és rengeteg fotót készítek.Hat unokám sok derűt hoz a mindennapokba. Hálás köszönet érte a lányaimnak és a vejeimnek is. Persze sok hála a betegeimnek és tanítványaimnak is a rendkívüli pillanatokért. 

2009. január 3., szombat

Coelho

A bátorság nem azt jelenti, hogy nincs bennünk félelem, hanem azt, hogy nem hagyjuk, hogy megbénítson bennünket.

Döntésedet teljes lelkeddel el kell fogadnod. Egy kettéhasadt birodalom nem képes megvédeni magát a támadásoktól.

A leckék mindig akkor jönnek, amikor készen állsz a befogadásukra, és ha figyelsz a jelekre, mindig mindent megtanulsz, amire szükséged lesz a következő lépéshez.

Egy dolog, hogy az egész világegyetem összefog, hogy megvalósulhassanak az álmaink, és más dolog, hogy teljesen felesleges kihívások elé állítjuk magunkat.

Az emberek minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy ne emlékezzenek, hogy ne kelljen elfogadniuk azt az óriási mágikus erőt, ami a sajátjuk.

Mivel mindenki a maga saját módján látja a világot, a maga módján éli meg a nehézségeit és a sikereit.
Tanítani annyi, mint megmutatni a lehetőségeket.
Tanulni annyi, mint élni a lehetőséggel.

A szerelem - megosztani a másikkal a világot.

Nem nehéz újjáépíteni az életet. Elég, ha tudjuk, hogy ugyanannyi az erőnk, mint annak előtte. És a javunkra is fordítjuk.

"Megtehettem volna". Soha nem fogjuk fel igazán az ilyen mondatnak az értelmét. Valójában életünk minden pillanata tartogat valamit, ami megtörténhetne, és mégsem történik meg. Rengeteg mágikus pillanat van, amit nem is veszünk észre, mígnem a sors keze - teljesen váratlanul - megváltoztatja az egész életünket.