2009-01-12

Szmogriadó

Már megint hülye emberek hülye rendeleteket hoznak. Persze ők a kis aktatáskájukkal mennek a lakásukból a parlamentbe. Ez nem életszerű.
Ancsa most Csepelről Fótra jár dolgozni a filmgyárba. Tömegközlekedve szinte lehetetlen időre odaérnie. Ő be akarja tartani ezt a baromságot, ezért küldenek érte egy kocsit. Tehát egy autó egy plusz utat tesz meg, ami teljesen felesleges. De páros a rendszáma!!!!????????????? Normális ez?
Én például holnap nem mennék sehova, mert hozzám jönnek, de szerdán mennem kell. Cseréljek rendszámot? Az út annyi, amennyi. Ha nem tudnak hozzám jönni és én nem jutok el a betegeimhez, ki fogja helyettem befizetni a jelzálogot? A bankok nem várnak a törlesztő részletek miatt. Nem lesznek tekintettel a szmogriadó miatt. Sokan azért járunk kocsival, mert tömegközlekedve nem fér bele az időbe ennyi program.
Most hallgatom a rádiót, eddig is volt sokszor ennyi a légszennyezés, csak most lejjebb vitték a normát. Megint pár ember érdeke miatt milliók veszítenek sokat? Mikor ébrednek már fel? Ez így nem megy hosszú távon!
Értékelni kéne, hogy egy rendelet mennyi előnnyel és mennyi hátránnyal jár. Ezt már az indiánok is figyelték: mielőtt hoztak egy döntést, megvizsgálták, hogy heted íziglen mi lesz a hatása az utódokra.
Szépen indul a hét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése